• Äldre 9 Jul 06:51
    43264 visningar
    231 svar
    231
    43264

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Hej! Vi gifter oss 2/8 2014 i Kristine kyrka och festen kommer hållas på Tvetagården i Huskvarna. Hur långt har ni kommit i planeringen? :)

  • Äldre 9 Jul 08:54
    #3

    Vi har bokat lokal, kyrka, fotograf o catering. Tog allt "stort" på en gång så att säga :) På gästlistan är det ca 85-90 namn som det ser ut nu. Hur många gäster ska ni ha? Vi är i full gång o letar dekorationer som passar o vi letar också inspiration till inbjudningskort :)

  • Äldre 9 Jul 10:02
    #6

    Ganska många gäster på båda våra bröllop då alltså :) Ja, vi ska pyssla ihop något eget, mest för att vi båda tycker det är så kul att pyssla :) Känns kul att hitta fler "Jönköpingsbrudar" som man kan byta tips med :)

  • Äldre 9 Jul 12:15
    #8

    Förmodligen blir det en kombination av "riktigt" pyssel och "datapyssel" för oss. Vi kommer nog göra det mesta i samma stil, men vigselprogrammen får nog vara ganska enkla tror jag. Festprogrammen får vi nog bara göra omslaget till, resten vill vårt värdpar ska vara hemligt :)

  • Äldre 9 Jul 15:59
    #10

    Jag har också kontrollbehov kan jag lova :P Men vårt värdpar vill ha med vissa överraskningar osv i festhäftet och det kan jag tycka är lite spännande :) Jag tycker också det är svårt med hår och smink, jag är inte uppvuxen här så jag har ingen frisör som är "min" eller vad man ska säga.. Vill heller inte att det ska kosta för mycket.. Så om ni hittar nån så tipsa gärna :)

  • Äldre 9 Jul 19:16
    #13

    Vi har också magneter som Save-the-date :) Vi gjorde dem själva med magnetpapper. Vi har inte bestämt sånger och psalmer än, har en lååång lista med förslag.. :)

  • Äldre 9 Jul 22:22
    #16

    Oj, linedance låter spännande :)

  • Äldre 10 Jul 18:12
    #18

    Nä men det låter jättekul! Jag älskar dans så det skulle verkligen passa mig :) Synd bara att jag inte har så bra koll på just linedance.. :)
    Vad duktig er trubadur verkar vara! Jättefin röst :)

  • Äldre 10 Jul 23:02
    #21
    Csve skrev 2013-07-10 21:05:11 följande:
    Pnufs: haha nä jag har ingen koll heller.. Än Har du funderat nåt på hår och makeup? Kan du tipsa om nåt bra ställe?
    Det låter verkligen kul, kanske snor din idé :) (Måste ta upp det med blivande maken bara)

    Jag har gjort en lista med en massa salonger/frisörer och inte blivit jättemycket klokare. Vissa erbjuder både hår och makeup, vissa erbjuder bara det ena och vissa skriver att de har ett "bröllopspaket" men sen står det inte alltid vad som ingår. Det verkar också vara stor spridning på priser och eftersom jag inte vet så mycket om någon speciell salong (förutom Hair Inc där jag klipper mig nu) så är det svårt att veta vad som är prisvärt eller inte.. Svårt det där!
  • Äldre 10 Jul 23:06
    #22
    Birris skrev 2013-07-10 21:27:55 följande:
    Nu är gästlistan så gott som klar! Jisses vilket jobb, svårt vart man ska dra gränsen, drar lätt iväg och blir hur mycket folk som helst! Vart har ni dragit gränsen? Har nu även fixat fotograf och vem som ska sjunga i kyrkan. Även värdparet är tillfrågade och de blev sååå glada :) Kul! Roligt det där med underhållning på festen, kanske ska fundera ut något sånt!! Frisör ska jag fixa genom en kompis men makeup vet jag inte vem som ska göra?!
    Ja, gästlistan kan vara lite krånglig ibland, svårt med gränsdragningen precis som du skriver.. Vi har, förutom släkten, bjudit de vi faktiskt umgås med (visserligen mer eller mindre) och tänkt lite så att "vilka skulle vi förvänta oss att bli bjudna av".. Kanske låter konstigt, men det hjälpte på vissa iallafall :)

    Jag har som sagt gjort en lista med olika salonger, men svårt att veta vad man får för priset utan någon referens.. Väldigt stor spridning på priserna för bara makeup också!
Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)