• marsmat

    Akut hjälp med dekorationer för partytält

    Hej!

    Vi ska ha vårt bröllop om liiite mer än en vecka (!!!!!) på en underbar gård på Österlen. Vi bestämde oss för att köra dans i ett tält utanför festlokalen (i trädgården) hela natten och landade mest av budgetskäl på detta tältet som kanske inte är världens charmigaste.

    Så, kära BT, HUUUR kan jag pimpa tältet på insidan så att det blir en mysig, dansbar, trevlig bröllopsstämning där inne?

    Och ja, det är akut!

    www.blocket.se/vi/46754849.htm

  • Svar på tråden Akut hjälp med dekorationer för partytält
  • marsmat

    Tack! Det finns två soffor som jag vet vi kan bära ut dit. Smart idé! Och vi borde kanske fixa så att mixa-egen-groggbordet är ute i tältet?

  • marsmat

    Vi har tema "högsommar" så färgerna är gyllengult, vitt, grönt och ljus rosa. Tältet är dock rött och vitt så vi kände att vi fint kunde gå bort ifrån temat just när det gäller tältinredningen. Tror det låter som en bra idé att "dela upp" tältet i olika utrymmen. Har du bilde på någon som gjort detta? 

    tack för hjälpen alla! 

  • marsmat

    Jaa! Det gick jättebra.

    Vädret var helt fantastiskt hela helgen så vi tog av tältets sidor, slängde in en bar, hängde upp ett gäng vita pappersflaggor (sådana utskurna mexikanska papel picado) och några röda pom poms. Det blev enkelt men grymt bra! Supernöjd med hela helgen :D

Svar på tråden Akut hjälp med dekorationer för partytält