• Äldre 9 Jul 15:04
  20247 visningar
  68 svar
  68
  20247

  Bröllop med 75 gäster för 15 000:- Inte svårt om man vill...

  När jag läser i vissa trådar så är jag ännu mer tacksam än tidigare för våra familjer och vänner!

  Där är det en självklarthet att hjälpa varandra, speciellt när det gäller tillfällen som ett bröllop som kostar mängder av pengar.
  Vi har nog hjälp till med något på i princip alla bröllop vi varit på...vi har inte blivit utnyttjade, vi har hjälp till med kunskaper eller kontakter.
  Jag har dessutom väldigt svårt att tro att våra vänner skulle känna annorlunda.
  Mi Casa is si Casa-tänket är en självklarhet.

  Vår fotograf kommer vara en mycket nära vän. Jag vill inte att någon annan ska fotografera oss för jag älskar hennes bilder!
  Vår tårtmakerska är en mycket nära vän och vi avgudar hennes tårtor!
  Vår musikunderhållning kommer endast bestå av nära vänner och familj. Har man så mycket fantastiska musiker och sångare i sitt umgänge vill man inte ha någon annan..någon sämre.
  Det är väl en ära att vara så duktig på något att folk vill att detta ska synas på ens bröllop!?

 • Äldre 11 Jul 15:25
  #58

  Som sagt så verkar det vara väldigt olika hur man ser på tjänster och gentjänster inom olika umgängen.
  Jag har svårt att se hur det kan bli ett uttnyttjande (om det inte alltid är samma vänner som får och får men inte ger tillbaka).
  Jag erbjuder mer än gärna min tid och mina kunskapet till mina vänner. Jag behöver inte gå minus och räknar inte mer att någon annan ska göra heller, men jag tänker inte tjäna pengar på mina vänner. Däremot ser jag det som en självklarhet att hjälpa till och marknadsföra de vänner som har hjälpt en.

  Andra verkar se det på ett helt annat sett än vad jag gör. Förmodligen för att man inte har riktigt samma mentalitet bland sitt umgänge (GISSAR jag)

  Däremot behöver man inte skuldbelägga folk som vill nyttja sin kontakter på ett bröllop vilket jag som sagt har stött på en hel del här på bröllopstorget och då inte bara i denna tråd utan lite överalt.

Svar på tråden Bröllop med 75 gäster för 15 000:- Inte svårt om man vill...
Logga in
Bli medlem