• Äldre 8 Jul 23:07
    22865 visningar
    68 svar
    68
    22865

    Bröllop med 75 gäster för 15 000:- Inte svårt om man vill...

    Westbenn skrev 2013-07-08 22:49:15 följande:
    Fast det blir ju totalt missvisande och väldigt intetsägande för alla andra. 

    Det är ju som att lägga upp en tråd som handlar om att man minsann KAN ha ett bröllop med 75 gäster och en budget på 0:- (Förutsatt att någon annan betalar rubbet såklart.) 
    Håller helt med . Jag anser inte riktigt att man kan se kontakter som ett spartips. De är ju liksom inte någonting som andra kan ta del av för att hålla nere sina kostnader. Om jag har kontakter som kan hjälpa mig så är ju det superbra men alla har ju inte det tyvärr . Då vore de bättre att ge tips på vart man kan hitta billiga dekorationer , någon bra och billig catering, Indbjudningar man kan göra själv osv . Det är tips som de flesta skulle kunna använda sig av .
  • Äldre 8 Jul 23:12
    #32
    Popaulolinona skrev 2013-07-08 23:00:02 följande:
    Alla har själva erbjudit sin hjälp vill jag bara poängtera. Svärmor erbjöd oss köttet. Min kompis som ska sminka erbjöd sej att göra det som bröllopsgåva, kompisens mamma erbjöd sej att laga maten, fotografen erbjöd sej att fota gratis när jag bad om ett pris... Jag är helt galet tacksam för det, och det vet alla om! Frissan som ska göra mitt hår är en kompis men jag skulle aldrig få för mej att be henne göra mitt hår gratis, däremot sa jag att jag önskade mej pressentkort hos henne då jag fyllde år sist. Jag kommer absolut att fixa något till min kompis mamma som tack,  men hennes egna tanke var att om hon hjälper oss nu så kan vi hjälpa någon annan en annan gång- skicka vidare-effekten så att säga
    Vi vill inte ha något från någon i bröllopspressent, men däremot så tackar jag Ja om någon erbjuder sin hjälp med något. Jag skulle inte ta illa upp om en kompis bad om hjälp inför hennes stora dag.

    Nåväl, jag lämnar tråden nu då den inte blev så som den var tänkt... Men trevlig diskussion på er ;)
    Tråkigt att du lämnar tråden för att det blev en disskussion som du inte räknat med . Startar man ett tråd på ett diskussionsforum så får man vara beredd på att folk troligen kommer att ha åsikter och de kommer att finnas folk som håller med men även folk som har en annan åsikt .

    Tråkigt tycker jag .
  • Äldre 8 Jul 23:50
    #34
    Popaulolinona skrev 2013-07-08 23:26:17 följande:
    Fast varför är det tråkigt? Jag lämnar för att diskussionen som uppstått inte är någon diskussion jag är intresserad av och jag känner mej illa till mods av den då jag känner mej attakerad och ifrågasatt... Är det då fel av mej att lämna?
    Ni får mer än gärna fortsätta diskutera, det säger jag inget om.

    Jag erkänner att jag starade tråden väldigt fel och det är mitt fel att tråden inte blev vad jag hade tänkt. Jag tycker dock inte att jag varit oärlig/missvisande i min budget då jag skrivit ut alla poster, även de jag fått hjälp med osv. Jag kan skratta mej lycklig för all hjälp jag fått, och jag visste inte att jag var ensam i världen om att vara så fräck att ta emot hjälp som erbjuds eller ens bli erbjuden hjälp, jag trodde att det var fler som gjorde det. Hur man än vriden och vänder i budgeten, lägg till kostnad för kött, extra personal och kvällens bar så är vi ändå inte uppe i några 70-100 000:- Självklart fattar jag också att den hjälp jag får egentligen kostar pengar, jag är inte så dum som folk tycks tro...
    Jag tycker att de är tråkigt att du känner dig så pass attakerad och ifrågasatt att du tänker lämna disskussionen . Om man lägger upp en tråd så måste väl folk få ställa frågor om de är någonting som är oklart eller som man undrar över ? Tycker att de är tråkigt att de tolkas som en attack, är inte så jag ser de. Men alla är vi som sagt olika .

    Alla bröllop kostar inte 70-100 tusen . Jag har hängt ganska mycket här på BT den senaste tiden och tycker inte jag sätt många bröllop i den kategorin . Känns som att de blir vanligare och vanligare med billigare bröllop då fler och fler väljer att göra saker själva . Men detta är såklart bara min åsikt. 
    De är inte heller någon som har kallat dig dum , tråkigt att du tar de så .
Svar på tråden Bröllop med 75 gäster för 15 000:- Inte svårt om man vill...