Inlägg från: Tessa |Visa alla inlägg
  • Tessa

    Roadtrip i USA

    Pia88 skrev 2013-07-08 19:12:48 följande:
    Om ni åker till USA så rekomenderas Grand Canyon.. 

    Highway 1 längs kusten är otroligt sevärd.. En fin kuststräcka som tar er från LA till San Fransisco..
    Jag håller med om Grand Canyon! Är absolut ett stopp värt att göra. 

    Highway 1 mellan LA och SF är fin, men alla rekommenderar att man åker SF-LA då man kör på höger sida och hamnar närmast Stilla Havs-kusten och ser utsikten mycket bättre.

    Las Vegas är exakt som man föreställer sig att det ska vara. Och helt klart ett roligt stopp på resan. Något som är fantastiskt med just Las Vegas är de billiga hotellpriserna. Här finns det så många konkurrerande hotell att ni kan få en fin svit för dryga tusenlappen per natt! Absolut värt om man vill uppleva en hotellnatt på tjusiga Bellagio, Caesars, Palms eller liknande och andas lite lyx.

    Rekommenderas alltid att boka hyrbil i förväg, och ta inte den minsta bilen. Det lönar sig att ta en mellanstor bil där ni har gott om utrymme för väskor! Tips är också att ha med en kylväska där ni kan pula ner vatten, läsk, choklad och annat. Även om det finns AC i bilarna så håller sig dryck och annat kallt en längre tid i en kylväska.

    Fundera sedan också på vad som intresserar er och ta några extra dagar på sådana platser (Los Angeles med kändisspaning och temaparker eller musik och historia i "södern").  
Svar på tråden Roadtrip i USA