Inlägg från: Luci |Visa alla inlägg
  • Luci

    Juni 2014

    Någon mer än jag och min b2b som valt Juni 2014? ;)

  • Svar på tråden Juni 2014
  • Luci

    Jag och min m2b ska gifta oss den 7e :) vi förlovade oss den 1 Juni i år.

    Någon av er som kommit någonvart med planeringen? Jag vill vara ute i god tid så man kan slappana av utan stress sen. 


  • Luci
    Sanct skrev 2013-07-10 10:22:43 följande:
    Jag väntar mitt första barn, som jag skrivit i en del andra trådar, och vill ha så mycket som möjligt av det praktiska klart innan dess då jag vill fokusera på att lära mig vara förälder. ( Och gå ner i vikt efter förlossningen... >.< ) :) Så jag har bokat lokal för vigsel och mottagning, vigselförrättare, och håller nu på att förhandla med olika cateringföretag för att se vilka som bäst passar oss. Jag tycker att det är så roligt att planera!
    Vad spännande! Hur långt efter förlossningen är vigseln? Jag älskar också att planera :D
  • Luci
    Sanct skrev 2013-07-10 13:58:15 följande:
    Otroligt spännande är det! :D Beräknad förlossning är 25 september så lite tid har jag på mig att gå ner igen. Annars får jag väl köpa spanx. :)

    Vi ska vigas i Vasaborgen som är en ruin-del av Uppsala slott och sen ha mottagningen i Vasasalen på slottet. Skönt för gästerna att slippa åka en massa där emellan, och när jag ändå inte fick min drömkyrka (Domkyrkan i Uppsala var uppbokad för mässa hela dagen eftersom ärkebiskopen tydligen avgår) så blev den en annan historisk plats i Uppsala för datumet ville vi inte ändra på.

    Egentligen gör sig lokalen bäst vintertid med massa levande ljus, men jag tror vi kan få till det väldigt bra för oss iaf.

    Hur långt har ni kommit i planeringen? :)
    Det finns massa med olika träningsformer både på sats, f&s mm, men du kan även träna hemma. Lycka till med bebis och träning!

    Vad mysigt med Uppsala. Jag har varit där några gånger!

    Vi har bestämt datum, ruin vi ska viga oss vid och dekorationer vi vill ha. Jag ska göra egna caketoppers. Det som inte är 100 ännu är festlokal och fotograf. Men vi ska till Gotland där vi ska viga oss i Augusti och besöka olika ställen.  

    Just det jag har bestämt klännnig, idag. I helgen ska min mamma hjälpa mig med måtten. Jag hoppas även som många andra att tappa några kilon här och där ;)

     
  • Luci

    Vad kul! Ja vissa steg känns "läskigt" men även bra.
    Så långt har jag inte kommit ännu. Jag tänkte göra korten själv och mallen har int ekommit ännu :P

     


  • Luci
    MatildahjärtaKevin skrev 2013-07-16 09:35:20 följande:
    Vi planerar också juni 2014. Håller förfullt på att leta lokal i Stockholm men det är inte lätt. Vi har mellan 60-70 på gästlistan och skulle gärna vilja att det hamnade på mellan 50-70 000 för lokal och mat. Vi ska ha en borglig vigselcermoni så vi önskar görna ha den på samma plats som festen och gärna en vacker plats såklat :)

    Några förslag kanske?  
    Vad vill ni ha för stil? Finns ju fina herrgårdar, slott mm. Men ni kanske har tänkt er något enklare? Berätta!
  • Luci

    Ring runt, åk runt, sök på google. Men har ni tänkt er någon speciell plats? Det finns massa fina ställen i Stockholm men det beror helt på hur långt ni är beredda att åka och vad era önskemål är.

    Jag vet inte alls vad ni tänkt er men här är två fina öar i Stockholm som jag åkt mycket till. Det går färjor dit. 

    En liten ö jag fullkompligt älskar är Sandhamn. Det finns även en ö som heter
    Finnhamn med boende alternativ. http://www.finnhamn.se/index.php?id=7


  • Luci
    MajKlas2014 skrev 2013-07-18 14:24:28 följande:
    14 juni 2014 kl 16.00 blir det! Kyrka och festlokal bokade, blir nära byn där jag växte upp strax utanför Växjö. Blir ett ganska litet bröllop för familjen och de närmaste vännerna, ca 35-40 pers.  Håller på o kolla på klänningar, ringar och blommor för fullt! ;)
    Vad mysigt :)
  • Luci
    MatildahjärtaKevin skrev 2013-07-20 21:30:58 följande:
    Börjar kännas bättre med lokal nu. Har varit och kollat på Nygårds värdhus i Täby, mycket vackert hus från 1902 där man kan ha vigselnbåde ute och om värdet tvingar en, inne. Är en krögare som hyr ut med mat och dryck. Vi har höjt budgeten något för att få det vi vill men kanske får vi också minska ned några gäster också. 

    Ska också ut och kolla Siggesta gård på Värmdö på tisdag. Alltid bra att kunna jämföra med något.

    Vill bara ha lokalen klar så att jag kan börja pyssla med lite smått och gott.  
    Allt brukar bli bra tillslut :)

    vi har delade åsikter om gäster, fotograf och ditten och datten men man får tänka på att det bara är EN dag. Om ni känner andra som gift sig. Fråga dem om de har några tips. Vi åkte hem till min bror och hans fru. fick massa tidningar och kopior på progtam mm. Jätte bra med inspiration! 
  • Luci
    Tulpanvinter skrev 2013-07-28 08:34:57 följande:
    Vi gifter oss också 14 juni 2014. Vi ska ha ett pyttelitet skärgårdsbröllop med cirka 15 gäster, i kyrka vid vattnet och sedan middagen i vår sommarstuga. För detta har vi en budget på ca 35 000 kr.
    vad mysigt det låter :)
Svar på tråden Juni 2014