Inlägg från: pinkflesh |Visa alla inlägg
  • pinkflesh

    Vi som vill ha ett pampigt borgerligt bröllop!! nr 2

    Sjörå skrev 2013-07-15 19:52:46 följande:
    20 juli 2013 skrev 2013-07-15 01:50:40 följande:
    Era vigslar låter underbara! Tack för att ni delar med er Glad Det ger mycket inspiration! Skulle vilja att jag och min sambo sa våra löfter till varann inför våra gäster för jag tycker det skulle bli så personligt och känslosamt som jag vill ha det, men jag tror han skulle tycka det var jobbigt.. Men jag funderar på om vigselförrättaren kanske kan säga dem åt oss.. Vad tror ni om det? Jag kommer inte ihåg vart jag har sett, hört eller läst det, men det var i alla fall ett brudpar som hade "skrivit brev till vigselförrättaren" om hur mycket de älskade varann som vigselförrättaren läste upp under vigseln.
  • pinkflesh
    Sjörå skrev 2013-07-15 20:35:06 följande:
    Jag ville också att vi skulle ha egenskrivna löften men min blivande man ville det inte. Därför gjorde vi kompromissen med att vigselförrättaren läser före och vi efter. Annars låter idén med att skriva ett brev som vigsleförrättaren läser upp som en bra idé. Kolla bara först med vf så att hen går med på det. Vi har turen att få en vf som gärna läser mycket och som uppskattar att man förlänger vigselakten. 
    Ja vi får se vad min blivande går med på.. Han säger att han helst bara skulle vilja skriva under dokumentet, ge varann en high five och så är det klart, medan jag vill ha in låtar, dikter och fina ord till varann Tungan ute Tur att jag har ett år på mig att sälja in idén och han får tid att låta det sjunka in, det är så det brukar vara hos oss! Ska kontakta vigselförrättare efter sommaren, så får väl se om det finns nån i vår kommun som går med på lite längre vigslar!
Svar på tråden Vi som vill ha ett pampigt borgerligt bröllop!! nr 2