• Äldre 14 Jul 23:54
    20305 visningar
    73 svar
    73
    20305

    Vi som vill ha ett pampigt borgerligt bröllop!! nr 2

    Ja! Vi har också tänkt köra på "pampigt".. Än så länge är det ingen som är förvånad alls faktiskt och inga konstiga frågor eller så.. Vårt störta problem var att hitta ett ställe att vigas på då det är tänkt att bli vintertid så innomhus är ett måste och man vill ju gärna att det ska vara fint.. Och så måste man försöka hitta en vigselförrättare som är bra.. Lokalen tror vi har löst sig på så bra sätt att vi kan vigas där festen ska vara.. Men vi får se, inget som är bokat ännu. Ber om ursäkt i förväg för icke existerande radbrytningar pga skriver från paddan..

  • Äldre 14 Jul 23:55
    #11

    CarolinZ : i vilken stad gifte ni er?

  • Äldre 5 Aug 12:20
    #28
    amerika skrev 2013-07-15 18:41:02 följande:
    Men det är ju svårt att hitta bra lokaler för vigsel som inte kostar multum! En kyrka är gratis att använda, lite orättvist är det allt! Skrikandes När på vintern gifter ni er?
    Som det är tänkt nu så blir det februari 2015, och ev har vi hittat vår lokal och vigselplats.. Vi kan nämligen gifta oss på den lokalen som känns bäst just nu så det löser en hel massa problem :D
    Vi ska förhoppningsvis dit snart när semestrar osv är över så får vi se vad vi kan komma överrens om men om inget väldigt konstigt händer så tror jag på det stället (när det är bokat och klart kan jag ju säga vad det är ;) )

    Ledsen för sent svar förresten, jag har inte loggat in på himla länge..
Svar på tråden Vi som vill ha ett pampigt borgerligt bröllop!! nr 2