Inlägg från: FrökenErika |Visa alla inlägg
  • FrökenErika

    Vad fick dig att falla för din man/fru som du gifter dig med?

    Det kanske låter konstigt eller ytligt, men jag föll för att han föll för mig. Jag hade inte haft något riktigt seriöst förhållande innan, mest för att jag inte blivit "så kär" nån gång, och jag upplevde att alla killar jag träffat kanske gillat mig, men samtidigt hade en massa krav på mig. En kille sa tex, " du är perfekt, och när du käkat som jag ett tag kommer du vara smal också!" Obestämd Så mycket för "perfekt" alltså. Och jag ville inte ändra på mig, jag ville bara vara den jag var, tillsammans med någon annan.


     


    Så jag släppte det där med att träffa en kille, och på en hemmafest hos en kompis, som jag varit bästis med i evigheter, träffade jag av en slump min kompis brorsas kompis, som han varit kompis med i evigheter. Vi hade liksom alltid funnits i varandras närhet, men gått om varandra. Han kunde ju inte seriöst vara intresserad av mig tänkte jag. Han var ju äldre (tre år), var grymt snygg, och vad jag förstod av alla jag pratade med, väldigt lugn, trygg och snäll. Han kunde ju knappast ha problem att hitta tjejer. Så jag flörtade med honom, som jag skulle med vilken snygg kille som helst som flörtade med mig.


    Dagen efter drog han in i lumpen, och jag tänkte att det ju var synd, vi skulle troligtvis inte ens träffas en gång till innan den flörten var slut.


     


    Men han fortsatte höra av sig, och jag antog gång på gång att han egentligen inte var intresserad, att han skulle skämmas för att visa upp mig inför sina kompisar. Men han överbevisade mig gång på gång, och vilken egoboost det var, när en av hans kompisar frågade om vi var ett par, han tittade blygt på mig och svarade: ja, jag tror nog det. Kompisen frågade hur länge vi varit det, och då svarade jag att vi vart det ett par veckor, och min nuvarande man sken upp i ett stort leende, och sen var det han som högljut proklamerade till alla som ville höra att jag var hans tjej, och hur länge vi varit tillsammans.


     


    Det tog tid att våga vila i att han faktiskt älskade mig, men när jag väl gjorde det, älskade jag honom för mycket för att kunna tänka mig vara med någon annan.


    Vi har varit ihop i åtta år och ett halvt år idag.

Svar på tråden Vad fick dig att falla för din man/fru som du gifter dig med?