Inlägg från: Rockabilly |Visa alla inlägg
  • Rockabilly

    Vad fick dig att falla för din man/fru som du gifter dig med?

    Vi träffades på midsommarafton på en fest hemma hos min bror och hans dåvarande. Hade hört min bror prata om denne "B" sedan vintern samma år, och när jag av en slump hittade honom på ett bilforum där vi båda är medlemmar tyckte jag att han var snygg så skrev jag åt honom. Vi började skriva till varandra, och i juni så träffades vi när han bestämde sig för att gå på min brors midsommarfest. Jag hade redan bjudit in mig själv :)

    Höll på att dö när han kom gående in på gårdsplanen där vi var, så snygg! Jättelång, bredaxlad och dessutom raggare! Min hund älskade honom från första stund (och den lille pälsbollen är en människokännare) så det var bara ytterligare ett plus.

    B fick se min jänkare i sitt sämsta skick, och tyckte att jag var skithäftig som hade en egen raggarbil. Vi pratade hela midsommarafton och kl 6 på midsommardagens morgon somnade vi tillsammans i brorsans soffa, jag med huvudet mot hans axel och han med kinden mot min hjässa.

    Efter det bytte vi mobilnummer, började titta på film tillsammans (vi hade upptäckt att vi båda älskade film och speciellt Clint Eastwood), åkte endera hans eller min raggarbil till olika träffar. I augusti blev vi ett par, och det har vi varit sedan dess. Nu är vi förlovade, har hus tillsammans, försöker skaffa barn och gifter oss i mars.

  • Rockabilly

    Och sedan är han världens snällaste, hederlig och väldigt praktiskt lagd. Han ställer upp jämt, lyssnar på mig och får mig att känna mig som den vackraste, sexigaste och viktigaste kvinnan på jorden. Glömde att skriva det ;)

Svar på tråden Vad fick dig att falla för din man/fru som du gifter dig med?