• Suzie

    Vad fick dig att falla för din man/fru som du gifter dig med?

    Vad härligt att läsa om att det finns så många bra män ute i världen. Det tvivlar jag inte längre på, faktiskt. Efter ett mycket dåligt (känslokallt) förhållande träffade jag min nuvarande man. Jag tyckte att han var ganska töntig. Han såg väl inte illa ut, men var verkligen ingenting för mig, enligt mig...
    Men jag bodde ensam i en villa med mina barn och av och till hjälpte han mig som en kompis med diverse praktiska bestyr. Jag tyckte att han var trevlig och snäll men gav mig inte den intellektuella stimulansen som jag väntade mig... Nu efteråt förstår jag att jag verkligen inte var redo för ett nytt förhållande ännu.
    Över ett år fick han svärma runt  mig, innan jag föll. Jag saknar ingenting hos honom, jag är så lycklig nu. Vi har det roligt, vi vill veta allt om varandra (tycker att han har blivit bättre på att prata- han var väl lite blyg tidigare), vi har samma humor, han är snäll, omtänksam, får mig att känna mig trygg och älskad. Han gör mig till en bättre människa och har gett mitt liv en ny mening. Jag vill aldrig skiljas från honom.

Svar på tråden Vad fick dig att falla för din man/fru som du gifter dig med?