• Vichy

    Vad fick dig att falla för din man/fru som du gifter dig med?

    Min blivande är mitt första riktiga (seriösa) förhållande för det första. Innan har jag bara haft sommarflörtar eller träffat killar som bara ville ha ett sexuelltförhållande...

    Det jag föll för mest var helt enkelt att han visade ett seriöst intresse i mej. Aldrig innan hade någon kille sett mig på det viset. Oc han ville lära känna mig och umgås med mig. JAg var orolig att det skulle bli som de alltid bev för mig när jag träfade en killar, att vi skulle slukas upp av "the heat of the moment" och så skulle allt bli fel och det skulle inte bli något mer. Men, han tog det så lugnt. Så lugnt att jag ibland ifrågasatte min egen fundering på om han var intresserad av mig eller inte... Men allt var för att han också ville att det skulle bli rätt!

    Det jag älskar med honom var att han var den första som verkligen såg mig och tyckte om mej rakt i igenom, både mina bra och mina dåliga sidor, och han tyckte om det han såg. Sen har vi liknande humor.
    Han älskar att hålla min hand oavsett var vi är! Han är söt när han sover. Han älskar min familj och dom älskar honom (och samma sak för mig och hans familj). Han har väldens godaste kramar. 

Svar på tråden Vad fick dig att falla för din man/fru som du gifter dig med?