• Äldre 30 jun 22:12
  55208 visningar
  53 svar
  Inlägg från Kala Visa alla inlägg
  53
  55208

  Vi som gifter oss 2018

  2018? Hahaha, vad underbar du är! Vi har precis förlovat oss och gifter oss september/oktober 2015 och jag tycker jag är ute i god tid som goolgar runt efter idéer och input. Men allt som har med bröllop att göra är ju så kuuuuul så jag förstår dig och om ni ursprunligen planerade för 2013 så förstår jag att du redan har klänning. Nu har du en ypperlig ursäkt att hålla dig i samma form i fem år till.   Jag ringde för att kolla upp hyra av en ångbåt häromdagen och när dem frågade när bröllopet ägde rum sa jag "nästa år" för att damen på telefonen inte skulle tycka jag va knäpp som ringde över 2 år i förväg.

 • Äldre 1 jul 12:30
  #5

  Oj vilken läcker klänning! Och till ett kanonpris så jag försår att du slog till. Fint med stenarna vid bysten. Är din i samma mörkröda nyans också? Jag är mer inne på något med V-ringning både fram och bak och någon variant på sjöjungfrumodell. Ska du ha slöja? Jag är lite sugen på det för det är liksom enda chansen man får att ha slöja på sig!
  Vi snubblade över en fantastisk vigselring när vi köpte förlovningsringar. Känndes lite knasigt att köpa förlovningsringen så långt innan bröllopet men den var helt underbar och nedsatt med över 50% pga utgående stil och sista exemplaret. Skrattande Skulle aldrig ha råd med en sådan fin ring annars så nu var jag tvungen att passa på! Den kommer från guldsmeden om 2 veckor men då har MTB sagt att han ska ta den till jobbet så jag kommer inte få se den innan dagen D. Taskigt! Men han vet att jag bara skulle pilla på den.

Svar på tråden Vi som gifter oss 2018
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.