• Mustik­ka
    Äldre 25 Jun 23:50
    51909 visningar
    32 svar
    32
    51909

    Tandblekning hemma någon?

    Nu är det så att jag vill ju gärna ha ett fint leende när jag gifter mig, Man vill inte titta tillbaka på bilderna och säga usch vilka gula tänder Tungan ute. Har inte jätte gula tänder men är kaffedrickare så tillräckligt för att störa mig. 
    Hemma blekning är ju väldigt billigt och det finns massor att välja mellan, men vilken är den som är bäst och fungerar, finns allt från tandskenor med gelé, whitestrips, pennor och tandblekning med ljus. 

    Har någon provat dessa och fungerade det? själv tror jag mest på skenan med gelé men har aldrig provat det.

    Hjälp mig och andra intresserade brudar att få ett vitare leende Skrattande 

  • Svar på tråden Tandblekning hemma någon?
  • Äldre 27 Jun 01:37
    #11

    Testa detta! :) Fungerade för mig.

    http://eleven.se/eva-vit-tandpulver-eugenia-9579.html 

  • Knasen
    Äldre 27 Jun 11:31
    #12
    Mustikka skrev 2013-06-27 01:12:30 följande:
    Fast att gå med tandskena från tandläkare och tandskenor man köper hem så tror jag det är samma sak fast billigare. Finns ju en som inte ska skada tänderna på apoteket, det borde väl vara bättre eftersom dem har tillstånd för att sälja den?!
    Ja, iWhite som Apoteket säljer ska vara bra :)
  • Äldre 27 Jun 13:44
    #13
    Knasen skrev 2013-06-26 11:46:59 följande:
    Det du får hos en tandläkare är att betala deras lön för att första gången applicera blekmedelet på dina tänder och gå igenom processen med dig så du kan göra det hemma sen. Tandskenan du får från tandläkaren kostar också mycket mer. Den är i bättre kvalite än de du formar själv efter dina tänder, men den bidrar förmodligen inte till ett bättre resultat.

    Jag tror det är få personer som lägger ner så mycket energi på research som du gör i det här ärendet och där tycker jag det är betydligt säkrare att vända sig till de som faktiskt är utbildade inom området. Jag tror det florerar en massa krämer på nätet som inte är speciellt bra för tänderna, för de företag som säljer dessa är minst lika vinstsugna och mer benägna att tumma på kvaliten än en tandläkare.


     

  • Äldre 27 Jun 16:05
    #14

    Har en väninna som är tandläkare och visst slår hon ett slag för tandblekning hos tandläkare men sa också att om man följer instruktionerna på de som är för hemmabruk så är det ingen fara och funkar de också!
    Däremot sa hon till mig att fixa skena (om jag vill ha den typen av tandblekning) hos en tandläkare men självaste medlet är bara onödigt dyrt och kan köpas på t ex apoteket ist.

    Jag kör på det hon säger, men kommer nog köpa en sån bleknings"penna" ist... Har inte missfärgade tänder egentligen och har ingen lust att sitta med skena heller

  • Caroli­ne702
    Äldre 6 Jul 08:34
    #15

    Jag har kört på beconfident och det ger vitare tänder direkt! :)www.imys.se/produkt/beconfident-tandblekning/

  • Fredri­k289
    Äldre 8 Jul 22:15
    #16

    Jag kan tipsa om www.dentasy.se/ efter att ha provt två tidigare märken (easewhite och dentaworks). Tandblekningsgelen från dessa produkterna var helt annorlunda och mycket effektivare.

  • Äldre 9 Jul 14:23
    #17

    JAg kommer nog ta hjälp av min mamma som jobbar på folktandvården, och på hennes jobb gör de bara geleskenan... Men ska kolla runt lite innan det är dags...

  • Lmvu
    Äldre 9 Jul 14:29
    #18

    Min man har beställt beconfident.se tror jag det hette så det ska han prova!

  • Äldre 22 Aug 16:57
    #19

    Det verkar ju finnas en hel del olika startkitt att beställa hem, typ dentway.se, swissclinic.se, smileodent.se, confidentsmile.nu osv

  • Äldre 22 Aug 18:07
    #20

    Jag beställde faktiskt tid hos tandhygienist och putsade tänderna typ fyra dagar innan. det blev jättebra resultat.

Svar på tråden Tandblekning hemma någon?