Inlägg från: Anonym (J) |Visa alla inlägg
  • Anonym (J)

    Känner mig som en dålig person

    Det låter som att båda killarna, ditt ex och "kompisen" inte är särskilt mycket att satsa på. Ditt ex verkar bara vilja hålla dig på sparlåga om det inte skulle funka med den nya tjejen, ha dig som plan B. Och "kompisen" låter som en skitstövel som tror att alla tjejer vill ha honom. 
    Nöj dig inte med att vara någons plan B. Det spelar ingen roll vad som orsakade att du och ditt ex gjorde slut, han har gått vidare, och det borde du också göra.

    Jag blev utnyttjad av min första pojkvän. Eftersom jag inte hade någon erfarenhet av killar i det sammanhanget så trodde jag att det var så det skulle vara. Han behandlade mig som skit under de kommande åren då jag kände att jag inte kunde göra slut eftersom jag redan var "förstörd".
    När jag väl gjorde slut så föll allting samman först. Jag hade byggt upp mitt liv kring honom eftersom vi var tillsammans från jag var 16 till jag var 20. Efter att jag börjat inse vem jag ville vara utan honom förstod jag hur fel han hade behandlat mig, att jag var värd mer än någon som sa att han älskade mig och sedan gjorde vad han ville, fast jag sa nej.

    Det finns en del killar som inte förstår vad som är fel med att ta vad de vill ha, oavsett hur de påverkar människor omkring dem. Både ditt ex och din "kompis" verkar vara sådana killar. Sådana vill man inte ha i sitt liv, de kommer aldrig att sluta sabotera och förstöra. Kapa banden med båda två och ta reda på vem DU är och vad DU vill i livet. Du är 20 år gammal, du har verkligen hela livet framför dig

    Många pratar om att när man minst anar det dyker kärleken upp, men jag tror inte det är det man ska fokusera på. Den person du garanterat kommer leva med i resten av ditt liv är DU. Om man lär sig älska och respektera sig själv så spelar inget annat någon roll, andra kommer att se det och behandla dig därefter.  

Svar på tråden Känner mig som en dålig person