Inlägg från: annapia |Visa alla inlägg
  • annapia

    Ni som varit gifta förut, kände ni er lika oroliga?

    Vi hade en helt annan vigsel än någon av oss haft tidigare.
    Jag gifte mig första gången (13 år sedan) med stort kyrkbröllop och slottsfest med alla traditionella MÅSTEN för att dagen skulle vara helt perfekt!. Min nya man gifte sig i stadshuset  första gången.
    Denna gång ville vi bara ha vår egen vigsel, därför valde vi att resa utomlands och viga oss på tu man hand. Fokusera helt på vår stora dag och ägna oss till 100% åt bara varandra. Det blev en magisk dag full av kärlek.
    Vi var helt överens om att vi ville ha det så. Det blev en dag som ingen av oss upplevt tidigare.
    Njuter så av att titta tillbaka på fotografierna från denna underbara dag där jag kände mig så vacker i min purpurfärgade långa sidenklänning, professionell hår- och make up styling och den vackra brudbuketten. Skulle känt mig utklädd i en brudklänning då vi skulle på restaurang efteråt. Vi valde helt rätt alternativ för oss.
    Det finns inga "regler" för hur det ska vara. Du gifter dig med en helt ny partner och har kanske båda andra förutsättningar och annan smak än vid ditt första bröllop. Trådstartaren gillar prinsessklänningar och då ska hon självklart ha det. Det är Er gemensamma stora dag och jag tycker att det är kränkande och omdömeslöst att släkt och vänner har så mycket åsikter om detta.

Svar på tråden Ni som varit gifta förut, kände ni er lika oroliga?