Inlägg från: MarcusMichelle |Visa alla inlägg
  • MarcusMichelle

    Ni som varit gifta förut, kände ni er lika oroliga?

    Både jag och min blivande har varit gifta varsin gång innan. 
    Är det första gången för din man? Jag tycker det känns lite bättre att min blivande oxå har varit gift innan...fråga mig inte varför, det bara känns bättre så..som att man inte är "ensam" om det :)

    Är precis som du,orolig för att nån ska jämföra detta bröllopet med det förra. Inte med hur det var, för det förra vara bara jag, manne och två vittnen...sen var det kladdkaka hos svärmor och på kvällen satt vi framför varsin dator och surfade på Lunarstorm. Hahahaha guud jag garvar åt det medans jag skriver!
    Iallafall så är jag rädd att min pappa ska hålla tal och säga nåt sarkastiskt och nedlåtande som t.ex "Ja nu får vi väl se om det håller denna gången". Han är fullt kapabel till ett sådan klavertramp. Tyvärr.

    Vad gäller klänningen så finns det ju en massa traditioner och "regler". Som man inte behöver följa. Man bestämmer själv. Jag fick höra att om man gift sig en gång innan så fick man inte bära helvit brudklänning. För då var man ju inte oskuld. Vem fan är det på bröllopsadagen? Haha. Jag ska iaf ha en vit klänning med blått på. Men ändå.
    Du gör precis som du vill! Det finns inga rätt och fel i det här anser jag :)
     

  • MarcusMichelle
    Anonym skrev 2013-06-12 13:11:18 följande:
    MarcusMichelle-> Ja min släkt är oxå fullt kapabel att slänga ur sig en o annan känga gällande hur förra äktenskapet gick (eller inte gick). Det bekymrar mig lite, som sagt att någon av dem ska häva ur sig att min klänning påminner om förra för det skulle ju såra min blivande jättemycket. Som tur är är de enda som var med vid förra bröllopet bara min familj, för hela vänskapskretsen är i stort sett utbytt. För min blivande är det första gången nu
    Det är hemskt att man ens ska behöva tänka så! "Hoppas inte nån slänger ur sig nåt dum från förr.." Men ja...man väljer ju inte sina släktingar :/ 
    Vi gifter oss nu på lördag och jag nojar redan om detta nu... Jag har många tatueringar som min pappa tycker är "fula och äckliga". Han skulle mycket väl kunna hålla tal och nämna hur fula och äckliga mina tatueringar är. Eller stå och prata med andra gäster om hur ful och äcklig jag är. Känns verkligen kul. Eller säga nåt om att det gick åt helvete sist blablalba.

    Vad gäller din klänning så låter det inte alls som att den är lik den förra :)  Det är kanske ingen i din familj som ens minns hur den såg ut? Sen som dom andra säger-DU bestämmer. Det är ERT bröllop. Den stora dagen är för er. Det är lätt att säga och jag kan inte ens följa mina egna råd men, - skit i vad folk tycker! :)
Svar på tråden Ni som varit gifta förut, kände ni er lika oroliga?