Inlägg från: Rosorochkärlek |Visa alla inlägg
  • Rosorochkärlek

    Kan ni tipsa mig med lite saker till denna personliga bok :)

    Kul idé!

    Jag tänker dock på två saker:

    Har du blivit ombedd att göra något liknande, är du värdinna, toastmadame eller liknande? Om inte är det stor risk att det kommer att vara något liknande (framförallt om hur de träffats och sådant) i middagsprogrammet.

    Brudparet har det antagligen väldigt stressigt tiden innan bröllopet. Att hinna fota någon annan, svara på frågor och sådant tror jag kan bli saker som bara stressar, även om de i vanliga fall skulle tycka att det var jättekul, så börja i väldigt god tid (minst ett halvår innan) och se till att påminna dem så att de inte skjuter upp det till sista tiden precis innan.

    Annars tycker jag att det är bra idéer... intervjuer, frågor, minnen etc... men som sagt - kolla att det inte krockar med något som någon annan gör. Och fundera lite på hur du kommer in i bilden - vad är dina minnen av dem? Eller borde du fråga fler, kanske fråga föräldrar, andra vänner etc om hur de känner brudparet? (Men då är risken att det uppfattas som att boken kommer från er alla, och det är än en gång risk att någon annan redan gör det till middagsprogrammet.)


    rosorochkarlek.blogspot.com - Min bröllopsblogg med massor av inspiration
Svar på tråden Kan ni tipsa mig med lite saker till denna personliga bok :)