Inlägg från: jimmyojennifer |Visa alla inlägg
  • jimmyojennifer

    Om svar anhålles

    Våra närmaste familjer skickade direkt när inbjudan landade i brevlådan ett sms och skrev, "vilka fina inbjudningskort, ni vet redan att vi kommer men här är vårt besked att vi kommer"


    Sen tog det ett par månader och sen började fler höra av sig. Sista två veckorna hörde dom flesta av sig. När vi hade passerat OSA hade vi fortfarande 3 stycken vi inte hört ifrån. Två av dom ville vi jätte gärna ha där så dom började vi ringa till, den ena hade helt glömt bort det och bad om ursäkt men dom ville jätte gärna komma, den andra fick vi jaga länge (nära släktning) och två veckor efter OSA fick vi ett sms med att han+ familj inte kommer.


    Den sista person har jag inte hört ifrån alls på 6 månader! Jag har sett att hon inte ens kommer vara i Sverige vid tillfälle (ibland är facebook bra så vi räknar inte med henne) men hon har inte hört av sig och tackat nej och jag vägrar ringa henne! Jag tycker att det är otroligt nonchalant att först bjuda in sig själv på ett bröllop innan vi ens hunnit så långt att vi beslutat vilka vi ska bjuda, hon har frågat när inbjudningarna kommer så dom vet exakt datum och när vi väl då bjuder henne eftersom hon redan bjudit in sig själv och jag inte orkar tjaffs kan hon inte ens OSA trots att hon vet att hon är utomlands vid tillfälle!


    Det är helt okej om man inte kan eller om det krockar eller liknande så är det ibland, tråkigt när folk inte kan komma m en inga sura miner liksom, mitt bröllop är inte centrum för alla andras liv det förstår jag. Men att inte ens höra av sig när man vet att man inte kan. Nej, inte helt okej. Skicka ett sms liksom "tack för inbjudan men vi kan tyvärr inte närvara. Svårare är det inte liksom!


    Framtiden är den du själv skapar
  • jimmyojennifer
    Marjasinus skrev 2013-05-27 14:48:18 följande:
    Två av våra "spara datumet"-kort kom aldrig fram till mottagarna. Måste ha försvunnit med posten nånstans. Inbjudningarna verkar ha kommit fram allihopa dock.

    Det kan finnas naturliga förklaringar ibland. Men annars håller jag med dig...
    Förstår hur du tänker, men två andra inbjudningar kom tillbaka från posten som var påväg fel så verkar konstigt om inte hennes kommit fram
    Framtiden är den du själv skapar
Svar på tråden Om svar anhålles