• teres77

    akta er för light in the box och jenjenhouse!

    iisabellllleeeeeee skrev 2014-05-30 13:23:19 följande:

    just blivit total lurad av jenjenhouse.com .. 806 kr skulle det kosta med frakt. får sedan ett brev att jag måste betala ytterliggare 346 kr till UPS som då är ett fraktföretag.Har beställt från en hemsida som heter jenjenhouse tidigare (trodde jag), visade sig nu att den RIKTIGA hemsidan heter jjshouse.com och det är där jag har beställt ifrån tidigare, har helt enkelt blandat ihop namnen. JenJenhouse.com är en TOTAL FAKE SIDA! DEM HAR KOPIERAT ALLTING FRÅN jjshouse.com OCH NÄR JAG FÖRSÖKTE KONTAKTA KUNDSERVICE HITTADE JAG INTE ENS NÅGON MAILADRESS. VARNING!! så himla surt... /besviken 13 åring som väntade på sin vackra skolavslutningskläning


    Nej du har inte blivit lurad, du har fått betala moms och administrativ avgift. Det är helt enligt regelverket. Alla som privatimporterar varor som kostar över 300 kr måste betala moms. Eftersom din klänning inte kostade över 1300 kr så slapp du betala tull. 

    Här har du en mailadress till Jenjenhouse.com ( som är samma företag som jjshouse) notice@jenjenhouse.com

    Jag har köpt en av mina klänningar från just Jenjenhouse och är väldigt nöjd med både kontakt, leverans och kvalité på klänningen. 

    Lycka till! 
  • teres77
    Betty84 skrev 2014-05-30 18:01:31 följande:

    Min mor funderar på att klicka hem en mother of the bride-festklänning fr jjshouse ikväll. Och eventuellt en tunnare vit långklänning till mig som jag kan ha på festen då jag känner att det lätt kan bli lite svettigt under 8 lager tyll som min klänning (kjolen) består av. 

    Det jag kan oroa mig för i så fall är om de hinner komma fram i tid. Vigseln är den 28.e juni. Vad tror ni??


    Det kan bli tight med tid... För mig tog det totalt 16 dagar, men det var några månader sen, det är väl högsäsong nu och då kan det ta lite längre tid.

    Själva frakten tog endast 3 dagar men UPS skulle ha betalt kontant (för tull och moms) när de levererade och självklart hade vi inga kontanter hemma. Sen tog det ytterligare två dagar innan vi fick paketet. Jag fick ringa till deras kundtjänst och betala med kort, tejpa upp en fullmakt på dörren så chauffören kunde lämna paketet i trapphuset. 
Svar på tråden akta er för light in the box och jenjenhouse!