Inlägg från: Anonym (ex) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ex)

    Så himla ledsen

    Mitt ex var underbar den första tiden.. Men sen kom det smygande. Han började med att bli arg, brusa upp, sura och sedan "bestraffa" mig. Han berättade om sina dumma ex som hade anklagat honom för misshandel. Trots att han inte gjort något och exen var galna och totalt idiotiska.. Jag trodde honom de första 2 åren... Snart så var jag inne i ett misshandelsförhållande, men jag såg inte det själv vi var ju bara "passionerade", det var ju "underbart" alltid annars osv osv. Jag fattade inte att det inte är normalt att gråta flera gånger i månaden och gå på tå pga sin sambo. Jag fattade inte att det inte är ok att bli inlåst, buren i håret och att ens sambo straffade mig genom att jag inte fick sova på några dygn...


     


    Hans pappa slog honom när han var liten.... mamman ville inte ha vårdnaden om honom osv.. MEN det är fan INTE ok att agera hur som helst!! INGEN ska stanna i ett sådant förhållande för att hjälpa och stötta! Det ger ingenting tillbaka och man offrar för mycket! Dessutom tappar man snabbt greppet om vad som är normalt och ok i en relation.. man normaliserar och lurar sig själv för att överleva


     


    Polisen lade ner anklagelserna i brist på bevis.. (trots att jag var tjej nummer 3 som var utsatt). Nu har han flyttat långt bort. Jag vet att han har en ny tjej och att han ofta pratar om mig som galen, känslig och lögnare. Jag tycker synd om tjejen men jag vill inte lägga mig i hans liv.. hon får göra sina misstag själv.


     


    Nu menar jag inte att ERT förhållande kommer gå som mitt och mitt ex förhållande gjorde. Din sambo kanske är en ok kille som bara har det svårt just nu. Men jag hoppas att min lilla erfarenhet kan göra att du håller ögonen öppna och ser upp så det inte går illa.

  • Anonym (ex)

    Jag skickade mitt ex till psykolog.. men han ville inte gå fler gånger av rädsla för att psykologen skulle upptäcka att han rökade på ibland.. Han blev även inkörd till akutpsyk ett par gånger.

Svar på tråden Så himla ledsen