• karamell

    Så himla ledsen

    Usch! Stackars dig!

    Vore jag dig skulle jag försöka hitta problemet som ligger i bakgrunden till hans ilska och frustration.
    I denna exempel kanske det kan handla om att han kände sig "förnedrad eller omanlig" (typ att han tänker att ha bör kunna sådant, han som är kille, men det visade sig att du kunde det bättre än honom och han känner sig värdelös) Sen är inte det normalt beteende heller, men kan vara normalt om han har några förtryckta känslor.
    Jag skulel fundera på sådant som:
    Hur har hans barndom varit?
    Hur har hans familjesituation innan han träffade dig?
    Har han några egna problem?  
    Helt klart låter det som att han har förtryckt ilska och frustration som går ut över dig. Han kanske inte ens förstår varför han själv beter sig så, men att han kastar saker är att gå över gränsen tycker jag.
    Gör honom medveten om att du upplever detta som ett problem, sätt er ned och ha ett seriöst snack om det, och vad ni kan göra för att hjälpa honom att kontrollera sin ilska (tänk att det är inte heller kul för honom att vara arg och frustrerad, men självklart är det mest synd om dig i dethär fallet)

    Mängen bråk tror jag kan variera beroende på olika saker, ekonomin, andra stressfaktorer, om det är någtot annat som irriterar en (exempelvis om man brukar träna mkt och inte har fått göra det på ett tag av någon anledning kan det leda till frustration) alla människor är olika och vissa är lite knepiga, man får liksom lära sig att säga rätt saker för att inte reta upp dem. Det enda som kan avgöra vad gränsen till för mkt bråk är, är ens egna upplevelser och hur mycket och hur illa man påverkas av det. Du ska inte behöva stå ut med hans ilskenutbrott, beter han sig så, behöver han få hjälp med sin ilska-problem innan han kan leva i ett sunt förhållande.

    Lycka till, styrkekram

     

Svar på tråden Så himla ledsen