• zzzova

    Så himla ledsen

    Usch det låter inte alls bra, verkar vara en väldigt svår situvation.

    Personligen skulle jag säga att det blir för mycket när du börjar undra om det är mycket, om det bara är någon gång ibland så tror jag inte att man får samma känsla av att man bråkar mycket.  (gud det var säkert grymt dåligt förklarat,sorry!)
    Sen att han kastar saker och skricker  tycker jag själv inte är okej, speciellt inte om det går till den grand att du blir rädd, även omd et bara är lite. Och inte för att verka hård eller så men att säga att du vet att han aldrig skulle göra illa dig känns lite att du måste förvara dig, det är nog många som tänkt så men det stämmer inte alltid överrens med verkligeheten (vet av personlga erfarenheter). När du träffade honom trodde du då att han skulle kuna skricka så pass och kasta saker?

    Det du borde tänka på är om du vill att din realtion ska se ut som den gör? Kan du tänka dig att leva med skrick och bråk i ett år till, två eller tio?

    Du kanske skulle kunna prata med honom när ni inte är mitt uppe i ett bråk om hur du känner och hur hans beteende påverkar dig?

    Hoppas att de löser sig!!  

Svar på tråden Så himla ledsen