Inlägg från: rosemarypatrik |Visa alla inlägg
  • rosemarypatrik

    Tävling! Visa din diamant - vinn presentkort

    Min älskade diamant, min dotter föddes 3 månader för tidigt, vägde endast 522 g och var 28,5 cm lång.   4 år senare är man så här glad i blåbärsskogen. Hon utvecklat autism, men är världens goaste tjej som finns. Som min pappa har sagt sen hon föddes, "Hon är ett mirakel" och det är hon verkligen! 

  • rosemarypatrik

    rosemarypatrik skrev 2013-06-03 19:41:44 följande:Min älskade diamant, min dotter föddes 3 månader för tidigt, vägde endast 522 g och var 28,5 cm lång.   4 år senare är man så här glad i blåbärsskogen. Hon utvecklat autism, men är världens goaste tjej som finns. Som min pappa har sagt sen hon föddes, "Hon är ett mirakel" och det är hon verkligen! Bilderna kom inte med :(  Min älskade diamant, min dotter föddes 3 månader för tidigt, vägde endast 522 g och var 28,5 cm lång.   4 år senare är man så här glad i blåbärsskogen. Hon utvecklat autism, men är världens goaste tjej som finns. Som min pappa har sagt sen hon föddes, "Hon är ett mirakel" och det är hon verkligen! 

  • rosemarypatrik

    Min älskade diamant, min dotter föddes 3 månader för tidigt, vägde endast 522 g och var 28,5 cm långjäkla sida får ta en bild i taget då

  • rosemarypatrik

    Fan, går ju inte. Taskig, när man vill vara med och det inte funkar :(

Svar på tråden Tävling! Visa din diamant - vinn presentkort