• Satzi

    Jag vill ha snygga och annorlunda inbjudningskort! Omöjligt?

    Vi ska inte gifta oss förrän om ett helt år men jag sitter redan och funderar på våra inbjudningar och hur de ska se ut.

    Temat på vårt bröllop är rustic vintage,  vi ska gifta oss i naturen i 1800-tals miljö och ha efterföljande lunch på en gästgivaregård. Dock är jag budgetmedveten ut i fingerspetsarna och vill gärna göra så mycket jag kan själv, både för att jag tycker det är så himla roligt men även eftersom vi vill ha ett bröllop som är bara "vi".

    Som säkert många andra på BT får jag all min inspiration från Pinterest,  Savvy bride, Etsy m.fl. Det finns jättemånga amerikanska sidor med gratis  "templates" där man enkelt skriver in alla sina uppgifter, vad det ska stå på inbjudan o.s.v men vissa ord står fortfarande med engelsk text t.ex här: 

    http://www.weddingchicks.com/freebies/invitation-suites/mason-jar-invitation-suite/

    Jag har försökt googla och hitta likande grejer på svenska sidor men kan inte hitta ett dugg! Jag nedlät mig till och med att leta på sidor där man beställer inbjudningskort men de jag hittade var så tråkiga!

    Jag hittade dröminbjudan nyss:

    http://www.zazzle.se/kort_for_vintagetelegraminbjudan-161773892722145716

    Finns det någon möjlighet att göra sådana här kort själv? Vilket datorprogram ska jag använda, var kan jag hitta "designen" osv...

    Någon med fiffiga lösningar? 

  • Svar på tråden Jag vill ha snygga och annorlunda inbjudningskort! Omöjligt?
  • Satzi
    LadyTeague skrev 2013-05-15 11:11:47 följande:
    Om jag inte har helt fel så finns alla typsnitten, former och linjer i word, det enda jag är osäker på är stämpeln.
    I så fall om du är bra på sådant kan du bara skriva ihop det själv och skriva ut på liknande papper, om du har en bra skrivare. 
    Är det så? Då ska jag kolla upp det. Bra skrivare har jag! :)
Svar på tråden Jag vill ha snygga och annorlunda inbjudningskort! Omöjligt?