Inlägg från: sommar2014 |Visa alla inlägg
  • sommar2014

    Kan man bara bjuda vissa barn?

    Jag håller med Passionsblomman!

    För mig är våra syskonbarn helt självklara gäster på vårt bröllop, de är ju vår familj. Jag tror också att det skulle bli konstig stämning i familjen om vi inte bjöd med barnen. Sen får föräldrarna ansvara för barnen och lämna festen när det blir för sent.

    Kompisars barn är en annan sak, dem umgås man inte med på samma sätt och man har inte samma relation. Hur vi kommer att bjuda in andra barn har vi inte bestämt. Våra syskonbarns mest självklara barnvakter är ju med på festen, det är ju en annan aspekt som gör det mer självklart att bjuda dem.

  • sommar2014

    Marjasinus: Sorry, menade nog mer "man" som i "jag". Jag har ingen personlig relation till några av mina kompisars barn, de få som har några. Det beror nog på att jag inte har några egna barn och att få i våra kompisgäng har barn, vi umgås oftast utan barn. Det är nog olika för alla, men så är det för mig.

  • sommar2014

    Vad jag menade är att jag tycker att det är okej att bjuda vissa barn och inte alla, som i TS fall bjuda syskonbarn men inte kompisars barn, om man har en relation till sina syskonbarn men inte kompisars barn.

Svar på tråden Kan man bara bjuda vissa barn?