• Bamsemums

    Många kyssta grodor...

    Under fyra år var jag tillsammans med en kille som var 4 år äldre än mig. Varför vi blev tillsammans från början och varför vi var tillsammans så länge förstår jag inte än idag. Han fick mig att känna mig osäker och vilja vara någon annan från första början. han tryckte ner mig psykiskt och fysiskt under de här åren. Jag var mer ledsen än glad. När studierna gjorde att vi flyttade till två olika städer fick jag andas igen och en av mina bästa vänner fick mig att förstå det jag borde insett för länge sen. Kort och gott jag gjorde slut men visste inte vem jag själv var.
    Jag började dejta en yngre kille men det tog slut snabbt, det visade sig att han var narkoman och en stor lögnare.
    Sen kom en 6 år äldre kille in i bilden, vi dejtade lite. Han var nykter alkoholist och narkoman och han hade dessutom varit kriminell. han berättade flera gånger att han han var bra på att manipulera folk men jag trodde inte att han skulle göra det med mig. Men den orkade jag inte med hans lekar och vårt dejtande slutade snabbt.
    Jag hittade mig själv och var otroligt nöjd med livet, och bestämde mig att inte träffa någon på ett tag fören jag hade varit stabil under en tid. Men då kom han med stort H upp och jag föll pladask. Och nu planerar vi bröllop.

    Jag tänker tillbaka på mina grodor och det känns overkligt att jag har haft det så och det har varit på ett visst sätt. Utan mina grodor hade jag nog aldrig träffat min blivande make :) Jag är otroligt tacksam dör det som har varit, men jag är mer tacksam över att jag har hittat min prins!

    Jättekul tråd Plättis! :D 

  • Bamsemums
    Plättis skrev 2013-05-13 15:20:43 följande:
    Tack För min egen del är det bra att tänka på det som varit som en groda, något jag gjort men som inte fungerade och som gjort mig många erfarenheter rikare. Mitt ex var nog inte så mycket groda som en slemmig padda, men det finns så klart alla varianter. Egentligen är jag mest bara tacksam över att det tog slut så jag kunde förstå att jag också förtjänade att vara lycklig. Att min sambo erbjuder sig att laga middag eller bara sitter och myser med mig i soffan och låter mig somna i hans knä där jag känner mig trygg - det hade jag inte uppskattat på samma sätt om jag inte träffat mitt ex.
    Jag känner precis likadant. Man hade inte uppskattat de sakerna om man inte hade haft sitt/sina ex. Tur i oturen, eller vad man ska säga :)
Svar på tråden Många kyssta grodor...