• Alyllyra

    Många kyssta grodor...

    Ha, kul initiativ!

    Killen jag hade innan min nuvarande sambo var inte så... hur ska jag säga?... kommunikativ. Vi var tillsammans några månader innan jag fick höra att han hade sagt till gemensamma vänner att vi hade gjort slut. Det var bara det att han inte hade berättat det för mig. Så det blev upp till mig att fråga om vi fortfarande var tillsammans, varpå han försöker urskulda sig med att "han hade ju tänkt göra slut". Jo, men säg gärna det till mig då först, och inte till alla andra.
    Så den killen var inte bara en groda, han lät även grodorna hoppa ur munnen på honom. Men så här i efterhand kan jag skratta åt hans obegränsade feghet. Tungan ute

    Och på gymnasiet var jag tillsammans med en rätt kul kille. Till saken hör att vi gick i samma klass, och den klassen var väl kanske inte skolans smartaste direkt. Vilket hade som följd att eftersom jag var lite smartare än de andra så fick jag rätt bra betyg utan att anstränga mig särskilt mycket, bara genom att vara lite bättre i jämförelse (typ lämna in uppsatser I TID och sånt..., eller övht SKRIVA uppsatsen...). Flört Den enda kursen jag verkligen ansträngde mig i för att få bra betyg var Fysik B, då satt jag faktiskt en hel vecka och pluggade varje dag. Under ungefär samma period gjorde vi slut. I efterhand, när vi pratade om vad som gick snett i förhållandet, så fick jag höra att han tyckte att jag var "för seriös". Att jag "pluggade för mycket, typ som till Fysik B". Mjo tack, en veckas intensivt pluggande på 3 år är ju rätt seriös, eller hur? Klart att man blir orolig som kille då när tjejen "tar sina studier på för stort allvar"... What?? 
    Tur att min BM tycker om mig för mitt intellekt och vill att jag ska lyckas bra i livet Solig

  • Alyllyra
    CoG skrev 2013-05-08 13:56:47 följande:
    Men så kan det gå.
    Jag ångrar inga grodor, dom har på sitt sätt gjort mig till den jag är idag.
    Jag har lärt av "misstag" och vet mer idag vad jag vill ha än vad jag visste då.
Svar på tråden Många kyssta grodor...