Inlägg från: caroline2013 |Visa alla inlägg
  • caroline2013

    frisörskajävel

    Happ. Min frisör va borta idag så klippte mig av en annan. Hade hår till svanken. Hon skulle klippa av några cm men kapade det till axlarna. Löjligt kanske men gråten sitter i halsen. Gifter mig om tre månader och det kommer i te hinna växa ut lika långt. Så. Vad fan ska jag göra med skiten nu då? Vad ska ni med avlångt hår göra? Bilder?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-05-09 08:35
    Avklippt hår skulle de stå

  • Svar på tråden frisörskajävel
  • caroline2013

    Mardrömshistorier! Näe jag gick inte tillbaka och klagade faktiskt och dem ska inte ha något att göra med min bröllopsfrisyr. Jag har inte haft håret utsläppt en enda gång sen jag klippte mig. Tittar jag på det i spegeln så tänker jag på bröllopet. Jag känner mig inte som jag. Löshår och sånt känns inte aktuellt alls.. Jag vill bara få det här ogjort. Nu får jag tårar i ögonen igen. Löjligt i vissas ögon kanske men jag vill känna att jag är vacker den här dagen.


    ö
  • caroline2013

    Jag har inte riktigt tid till att gå tillbaka. Det är väldigt mycket just nu, å tro mig, bruden kommer inte att ta till sig kritik. Inte alla hästar hemma där. Hon sa vid ett tillfälle att hon inte borde gått till sin syrra igår, för syrran har pollenallergi och nu hade frisörskan också blivit smittad.. Hmm. Sen vet jag inte., jag får anpassa frisyren efter det hår jag har. Jag vill inte ha löshår. Det är inte min grej:/

  • caroline2013

    hehe annelie256 jag har också lockigt hår. en frisör klippte för kort lugg en gång och då tyckte jag att de va fint.. när jag kom hem så såg de ut som jag hade fått två lockiga tentakler som stod rakt upp från pannan. så det var bara att leva med att ha ett brännmärke i pannan från plattången ett tag innan luggen blev tillräckligt lång igen..haha,mitt syfte med tråden var ju att jag skulle få tips på olika frisyrer man kan ha.. för nu står det helt stilla... 

  • caroline2013

    Dem har en tv man kan kika ner på när man blir klippt så nej jag märkte inte riktigt det och jag hade ganska bråttom för jag skulle möta upp min fästman så jag tittade rätt snabbt bara, och gick, det var när fästmannen påpekade att de va ju väldigt kort som jag hajade till och sen kom hem och tittade mig ordentligt i spegeln och då började gråta.. 240 spänn kostade det mig. Jag var inte ute efter kritik över hur jag skötte det här utan tips för vad man kan göra med hår till axlarna. Jag måste inte göra något åt det här eller frisörskan alls, vid tidpunkten var jag mitt inne i en flytt och hade 100 saker att göra samtidigt och det är inte så att jag bara går förbi där vanligtvis utan jag måste ta åka dit.   Jag vet att det finns riktigt bra löshår, och att det kan vara snyggt men det passar inte mig. Jag är en naturlig tjej. Håret har dock vuxit förvånadsvärt snabbt under den här tiden. Det känns långt igen och det kommer att hinna växa lite till på två månader om de fortsätter såhär.

Svar på tråden frisörskajävel