• Thea

    Tävling! Berätta om bästa frieriet och vinn en ring!

    vi var förlovade men så fort man pratade om ev bröllop slingrade han sig och tala inte om va han ville. 
    tillslut fick jag nog och tänkte äh jag får väl fria till honom så får han säga ja eller nej. Vi hade redan bokat en kryssning till Riga och tänkte att jag passar på där när det ändå va lite mer än utöver de vanliga :)
    köpte ett fat men gips/betong hjärtan av en tjej på FB som på varje hjärta stord de Älskling, Vill, Du, gifta, dig, med mig, VFE (våran egna förkortning). Detta smugglade jag med mig i min resväska och så hade jag skrivit ett kort/brev om hur mycket han betyde för mig och att vi har haft både bra och dåliga stunder och att det måste betyda att det är vi eftersom vi klarat de mesta och att han är den jag älskar mest och även den jag kan "hata" mest också. avslutade brevet typ:- och nu när det är skottår får jag passa på. 

    medans han duschade innan en middag på färjan passade jag på att gömma fatet och sedan skrev jag längst ner på brevet vart han skulle titta sen la jag brevet på soffan i hytten och när han kom ut öppnade han det och läste men han fattade ingenting.  när han kollade bakom tvn vart han så chockad. tillslut grät han av lycka och visst inte va han skulle säga utan bara krama mig och trodde inte de va sant.. men de vart ett ja tillslut. så nu blir de bröllop i juni ! :)

Svar på tråden Tävling! Berätta om bästa frieriet och vinn en ring!