Inlägg från: sofialindkvist |Visa alla inlägg
  • sofialindkvist

    Tävling! Berätta om bästa frieriet och vinn en ring!

    Jag hade misstänkt ett tag att han skulle fråga mig... men han sa ingenting om något och jag började tro att det aldrig skulle hända..


    Vi var en helg på ett superfint spa-hotell, drack bubbel och myste på spa-avdelningen hela dagen. Vi låg högst upp utomhus en kall vinterkväll, på taket på hotellet, det var alldeles bäcksvart ute och endast stjärnorna lyste upp där vi låg i bubbelpoolen. Det hade varit ett perfekt moment att slänga ur sig den stora frågan. Men icket! Jag blev sjukt besviken och tänkte att nähä, det blir väl inget av det då. Vi gick på hotellrummet och duschade och vilade en stund. Sen gjorde vi oss iordning för en fin middag på kvällen.


    Jag stod i badrummet och gjorde min iordning, men kände mig allt annat än vacker. Hade just tagit på mig min knallröda långa klänning, fixat håret och stod nu och kletade på det sista sminket. Plötsligt hör jag en smäll ute i rummet. "Vad gör du...?!" ropade jag. "Nä ingenting, sprättade en öl" ropade han tillbaka. Tänkte inte mer på det och fortsatte med mitt. När jag var klar ställde jag mig mitt i rummet med armarna hängandes längst sidorna och utbrast förskräckt när han såg honom "jag är så fuuuul!". Där stod han med svarta jeans, en vit skjorta och en svart slips. Busigt spretigt hår och var så snygg så jag trodde jag skulle svimma. Nu kände jag med ens ännu mer otilräckligt fin. "Jag känner mig så ful!!! jag är inte lika snygg som du... jag är tjock och ful och har fult hår och sminket är dåligt och ." Han går fram till mig där jag står, går ner på knä och tar fram en liten ask ur fickan. "Såhär snygg tycker JAG att du är"..... jag är helt mållös. "Sofia, vill du gifta dig med mig??" Jag står fortfarande bara och gapar. "Va... va? JA!"


     


    Smällen han skyllde på ölflaskan var INTE någon öl, champagnen hade hade smygit med sig hade råkat smälla loss korken av sig själv. Han blev lite svettig där ett tag att jag skulle misstänka nåt ;)


    <3

Svar på tråden Tävling! Berätta om bästa frieriet och vinn en ring!