Inlägg från: metalwedding |Visa alla inlägg
  • metalwedding

    Tävling! Berätta om bästa frieriet och vinn en ring!

    Jag och min m2b gifter oss nu den 25 maj efter nästan nio års förhållande. Vi förlovade oss utan frieri 2006 och sen dess har jag bara gått och väntat på ett frieri. Till saken hör att jag är väldigt svår att överraska. Så förra året när vi fyllde 30 så bestämde vi oss för att ha en stor "60"-års fest i stället för två 30-års fester.
    Vi hade ordnat så att min familj (som är utspridda över hela Sverige) skulle komma och vi skulle ha knytkalas. Min mamma och min moster (som bor 130 mil i från oss) kom upp några dagar tidigare, och det kom på tal att vi skulle visa dem vårat smultronställe.
    Smultronstället ligger långt ute i ingenstans och är en tjärn med en brygga och en grillstad. Inte ett hus så långt ögat kan nå och inga bekvämligheter. Så fort vi kommer dit är det som om alla bekymmer bara försinner.
    Nåväl, när vi tog sambon med mig ut på bryggan så att jag hade ryggen mot land och höll världens finaste tal och slutade med att gå ner på knä. Jag svarade naturligtvis ja och kastade mig om hans hals. När jag sedan vänder mig om står våra respektive familjer och våra närmaste vänner där. De hade farit dit i förväg och gömt sig i en liten grillstuga som finns där.
    Det är snart ett år sen, och snart är vi man och hustru! Hjärta

Svar på tråden Tävling! Berätta om bästa frieriet och vinn en ring!