Inlägg från: Fiercedolly |Visa alla inlägg
  • Fiercedolly

    Tävling! Berätta om bästa frieriet och vinn en ring!

    Vår förlovningshistoria kan vid första anblick kanske inte verka så värst romantisk men vi skrattar alltid när den kommer på tal och den är unik precis som vår kärlek.


    Jag och min sambo hade vid tidpunkten för vår förlovning varit ett par i två år. Jag hade länge tänkt på giftemål och drömde om att min sambo skulle fria i samband med en festival eller hårdrockskonsert(Inbitna hårdrockare som vi är var detta det mest romantiska jag kunde önska).


    En kväll var ett av våra gemensamma favoritband i stan och vi var självklart där. Vi hade en underbar kväll och efter några blöta timmar efter spelningen med bandet åkte vi hemåt, något överförfriskade. Efter att ha spytt i taxin hem och fått en nota på 1500 kr(som min sambo snällt betalade) så hamnade jag på köksgolvet där jag insåg att nu är det dags, inte behöver väl jag vänta på att min sambo ska fria till mig. Med något sluddrig röst ger jag min sambo en kärleksförklaring och friar med orden "jag vill vara med dig för alltid och jag vill att du ska vara min helt och hållet". Det visade sig att min sambo gått i samma tankar men inte vågat fråga. Och vi bestämde oss direkt för att förlova oss officiellt under lite "finare" omständigheter.


    Jag hade alltid drömt om ett stort frieri men är så glad för den där kvällen. Det gav oss ett lite udda minne, och tänk den dagen våra framtida barn frågar hur det gick till när vi bestämde oss för att gifta oss. Men jag tycker att ett frieri inte behöver vara på ett visst sätt. Det är upp till varje par och vi behöver inte skryta om någon häfitg och dyr kväll. I efterhand berttade min sambo att när jag låg där och friade till honom så insåg han varför han älskade mig så mycket och ville dela mitt liv med mig. Han ser mig som en kvinnig kvinna med klass men som också törs sticka ut och inte alltid passa in i formen för hur man ska vara. Vi älskar att berätta om vår förlovning och det är alltid lika kul när folkbrister ut i skratt. Stora gester med rosor och överraskningar släng er i väggen! :D Vi har i all fall den roligaste berättelsen och vi kommer aldrig att glömma den dagen!

Svar på tråden Tävling! Berätta om bästa frieriet och vinn en ring!