• afturelding

    Vad har du tänkt göra kroppsligt innan vugseln?

    Jag vill inte känna mig konstlad, så det enda jag ska göra är väll egentligen att jobba med det jag har. Hudvård började jag ordentlig med för ett par veckor sen (det är två månader kvar till bröllopet), och jag ska även få med sambon på det. Naglarna ska bara målas, men jag ska nog ha en förpackning lösnaglar i väskan i fall att någon skulle gå av. Och mitt hår är redan så fint och tjockt så det behöver jag inte göra något åt.

    Jag skulle vilja gå upp ett kilo eller två, men det är nog mest en önskedröm. 

  • afturelding
    Tooie skrev 2013-05-23 17:31:23 följande:
    Alltså bara för att man färgar hår, gör ansiktsbehandling, bleker tänder.. ja gör allt för att se bra ut så innebär det ju inte att man är någon annan... man bättrar ju bara på det fina man redan har. Då utger man sig väl inte för att vara någon annan... jag vill i alla fall vara så fin som jag bara kan för min blivande man... jag vill att han ska tappa andan nästan...

    Nu har jag gått ner 37 kg till min stora dag och det är den 1:a juni jag är otroligt stolt och glad.. och jag känner mig sååå vacker och nu den kommande veckan ska jag bara putsa lite.. genom pedikyr, ansiksbehandling, brun utan sol, bleka tänderna, färga håret, manikyr... Det är ju fortfarande jag. Det är inget fel att se välvårdad ut :) 
    Chicita nämde det litegrann, men jag vill också påstå att det beror på vad man gör "i vanliga fall". Någon som är väldigt "naturlig" (ofärgat hår, ytterst lite eller inget smink, naturliga naglar osv) blir ju ganska annorlunda om man släger på brun utan sol, enorma bh-inlägg (eller till och med operationer), flera lager av smink, ny hårfärg, långa lösnaglar osv. Givetvis vill man vara så vacker som möjligt, men det jag menar är att det blir lite konstigt om man släger på allt man aldrig har annars en dag i livet.

    Jag själv skulle känna mig väldigt "plastig", men någon som gör detta i vanliga fall är ju bara sig själv :)
Svar på tråden Vad har du tänkt göra kroppsligt innan vugseln?