• Kaffegrus

    Vad har du tänkt göra kroppsligt innan vugseln?

    Jag har styrketränat en del under vintern och nu satsar jag mer på kondition och tränar BodyPump eller 10-12 repetitioner för att behålla muskelmassa, men inte bygga mer. Försöker tänka mer på vad jag äter då jag äter som en häst i vanliga fall och älskar glass och kaker. Sistnämnda går dock inte så bra... Magnums Creme Burlé är min favorit nu, men nu ska jag igen försöka vänta med detta till efter bröllopet. CharlieDieten ser fin ut

    Annars har jag sparat ut håret och tvättar det mer sällan då jag hört att man inte ska ha tvättat håret ett par dagar innan om man ska göra håruppsättning. Håret ska absolut inte få se fett ut..

    Nu är det snart två månader till bröllopet och efter att ha läst i denna tråd undrar om jag ska börja sola bara lite. Är i vanliga fall ganska blek i hyn. 

    Jag ska försöka sova mer och dricka mer vatten och grönt te. Stressa ner lite.

    Gör inga sniktsbehandlingar, men använder mina krämer från Dermalogica. Ska börja ta fuktmask ett par dagar i veckan. Äta mindre socker måste jag börka med också  då socker ger mig lite finnar..

    Har inte färgat håret på fem år och kommer inte börja nu. Vill se så naturlig ut som möjligt. Men kanske borde klippa håret ett par veckor innan. Ev. noppa brynen lite lätt också.

    Dagen innan går jag till nagelsallong och får mina naglar lackerade lite extra fina. Jag har ganska långa fina naglar, så de behöver inte göras något mer med än så..

    På dagen får jag smink och hår fixat. Jag ska inte äta mjöl, mjölk eller socker då detta ger mig ont i magen och en trevlig liten bula. 

    Tror det är allt... 


Svar på tråden Vad har du tänkt göra kroppsligt innan vugseln?