Inlägg från: Trattkantarellen |Visa alla inlägg
  • Trattkantarellen

    Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)

    Hej Sara!

    Jag ska gifta mig i slutet av maj (2015 iofs men det skadar aldrig att vara ute i god tid) och vi kommer ha champagne och mörkgrönt som färgtema. Jag vill ha en bukett som inte kostar allt för mkt, men ändå är stor och fluffig. Vill ha murgröna, som hänger ner en bra bit, sen blommor i vit-beige-gul-ljusrosa nyanser. Jag vill ha lite rosor, men gärna andra , lite fluffigare och ekonomiska blommor. Har du några bra tips på  vilken typ av blommor som kan passa?

  • Trattkantarellen
    Sara1991 skrev 2013-11-06 13:40:56 följande:
    Trattkantarellen : Hej :) Finns enormt många fina blommor :) några förslag är : nejlika, hortensia, Pion , altromeria, prärieklocka osv :) . Det tipset jag brukar ge för att inte priset ska dra iväg är att inte detaljstyra. Om man ger floristen önskemål på färger men håller det öppet med blommor ser jag floristen en chans att fynda bra och billiga blommor just den dagen. Eftersom blommor säljs på auktion så går priserna upp på vissa populära blommor som ex pioner som många vill ha under sommaren . Och måste man då beställa i förväg till bröllop så får man oftast betala ett överpris. Så de är oftast specialbestallningar som drar iväg priset :)
    Okej :) Tack!
    Jo, jag hade tänkt mig att bara säga vilka färger jag vill ha ungefär, och att jag vill ha murgröna samt lite rosor och i övrigt fina, fluffiga lagom dyra blommor. Ska bara hitta en florist som jag känner bra kontakt med.. Ska kika runt lite.. 
Svar på tråden Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)