Inlägg från: Zarah516 |Visa alla inlägg
  • Zarah516

    Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)

    Hej! Jag vill ha kallor o papegojblommor i min brudbukett (min dröm var egentligen vita näckrosor, men insett att det är alldeles för krångligt...) Har läst att kallor är dåliga under en viss tud av året, hur ser det ut i början av augusti?

  • Zarah516

    Funderar på om det skulle vara fint att mjuka upp buketten lite med en slinga av mugröna, hur låter det tycker du?

  • Zarah516

    Hej igen. Nu har jag börjat grunna på tärnbukettena... Tycker att det vore fint med en vit kalla, för att "kopiera" lite från min bukett, o oragea risor, som plockar upp det orangea från papegojblommorna... Tänker mig att tärnorna ska ha blå klänningar, ev grönt... Ska ju passa nyansmässigt med min mörklila robe hehe, lite rörigt, men fick ju bra uppgifter av dig sist, men blommor är en av mina stora passioner, så du lär höra av mig igen, inför den stora dagen

  • Zarah516

    2 frågor - tar florister illa upp om man själv vill binda sin bukett, o bara beställer blommorna (älskar blomsterbindning, funderade själv på att bli florist).

    Vilket skulle du säga är bäst ihop kallor o gerbera, eller rosor och gerbera? (Till tärnbuketterna) Ska själv ha strelizia o kallor i min bukett.

Svar på tråden Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)