Inlägg från: Koyal |Visa alla inlägg
  • Koyal

    Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)

    Hej vi gifter oss i oktober och har brunt, rosa, creme och orange som temafärger. Mannen kommer ha en orange kravatt och jag hade tänkt ha en bukett som matchar det men vänligt diskret. Hade funderat på bara brudslöja med kanske tre dahlior i färgerna rosa och orange. Men gillar även rosor och pioner. Har du en ide på vad jag kan ha? Hade tänkt en rund rackare. Vill inte ha för mkt höstfärg i buketten då löven på träden räcker.

  • Koyal

    Nu har jag haft min konsultation. Var lite svårt att tänka ut något som skulle gå bra ihop med det jag ville ha, färgtemat och månaden oktober. Men som det ser ut nu blir det trädgårdsrosor i creme blandat med lite ljusrosa, sedan tre dahlior i färgen orange och rosa som är orange i mitten.För att blanda ihop allt blir det lite brudslöja i buketten också.

  • Koyal

    Jo då, kändes rätt bra men funderar fortfarande på vad jag ska ha som smått i buketten. Tänkte brudslöja och något kanske som går i brunt. Men vet inte vad det skulle kunna vara.

  • Koyal

    Nålar lät ju som en bra ide, då kanske den bruna färgen inte blir så markant utan liksom med som stänk Får nog googla fler bilder på olika buketter och rosor, haha finns ju för många att välja mellan och sedan färger.

Svar på tråden Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)