Inlägg från: Carin85 |Visa alla inlägg
  • Carin85

    Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)

    Hej! Nu startade jag nyss en tråd o så hittade jag denna. =)Kanske du kan hjälpa mig :). Det är så att vi ska gifta oss i sept den 14:e och jag har tänkt ha en bukett med gerbera. Men nu är det så jag funderar på om man kanske skulle kunna ha i kalla med i denna?Eller vad kan mer mixa gerbera med =). Tack på förhand :)     

  • Carin85

    Sara1991 skrev 2013-05-18 00:31:00 följande:Hej :) där har du ett exempel med både gerbera och calla :) de funkar absolut ihop, beror lite på vilken känsla och form man vill ha :) jag brukar inte blanda dem men klart att de går :) de viktigaste är att du är nöjd :)Hej! Va fin den var!!! =). Tack snälla :). Nä jag vet ännu inte om jag ska blanda dom eller om jag kanske tar gerbera till mig o kallor till mina tärnor :). Tack igen för den fina bilden :)

  • Carin85

    Hej! =) Jaha, det har jag inte haft en tanke på haha. Vad bra att du sa det. Jag blev väldigt förtjust i den bukett du la upp på bild här. Ev blir det den till mig och sedan ngt mindre till mina tärnor.   Sara1991 skrev 2013-05-18 08:42:16 följande:Carin85: Hej :) om du Vill ha callor i tärnbuketten så tycker jag att du ska ha de i båda. Oftast så gör man tärnbuketten som en liten variant av brudbuketten med ung samma blommor fast mkt färre. Man kan även göra tärnbuketten i andra blommor men i samma färger så dem hänger ihop , men då tar man ofast en lite mindre fin blomma som inte tar så mkt uppmärksamhet. Ex : om bruden har en kompakt vit rosbukett så gör man bukett till tärnan med vita eller lime gröna nejlikor . Då har dem samma form , liknande färg och känsla men brudens bukett står ut mer :) hoppas du förstår mitt resonemang:) calla är en väldigt exklusiv blomma som står ut mkt så om man har den i tärnbuketten och inte i brudbuketten så är risken att den syns mer :)

  • Carin85

    Vad konstigt det blir när man citerar.....Hoppas du ser vad det står ändå Sara1991 =)

  • Carin85

    Ja det kommer bli toppen!! =) Tack för hjälpen!! :) Sara1991 skrev 2013-05-19 18:05:13 följande:Carin 85: kommer bli superfint :) då kan de vara fint att välja någon blomma från din bukett och köra den till tärnorna , ex .3 kallor och lite grönt :) då hör dem ihop med din bukett men de går inte att missa vilken som är brudbuketten:)

Svar på tråden Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)