Inlägg från: Carina10 |Visa alla inlägg
  • Carina10

    Bröllopsresa till Turkiet, Side

    Jag var där för ett par år sen o sen ett par år innan dess.
    Vi åkte båda gångerna med Solresor. Första gången blev det magsjuka på hotellet vi (jag o barnen) skulle vara på ett par dagar innan vi skulle dit så vi blev inkvarterade på Hotell Terrace...som var 5 stjärnigt o toppen!!!

    Sen åkte vi dit igen (2 vuxna o 4 tonåringar) o då till samma hotell. Hade blivit disco också där då men inget någon av oss var intresserade av.

    Men allt annat var helt ok :)

    Det jobbiga är säljarna på gatan....men det är bara att säga man är svensk...haha...svenskarna är kända för att titta men inte shoppa! :D
    I övrigt var där mycket tyskar i Side men inget som störde....värre är det i Kemer där det sägs vara många nyrika ryssar som beter sig hiskeligt illa med att hinka i sig sprit o föra väsen.

  • Carina10
    confuzed86 skrev 2013-04-29 17:35:05 följande:
    jag blev också magsjuk på hotellet fast i alanya. trodde det var köttet men ingen annan blev dåligt. pratade med ej tjejkomis som sa att hon aldrig har is i drinkar eller läsk/atten då isen tydligen görs av deras eget vatten... kanske var det som man är öerkänslig mot?
    Vi har aldrig blivit magsjuka där men jag är väldigt glad att vi slapp det hotellet vi först hade bokat. :)
    Hela hotellet hade skugga utom på morgonen såg vi när vi gick förbi där.

    Jag är noga med att aldrig ta is.....knappt jag ens tar sallad då den sköljs i deras vatten. Jag äter hellre aldrig deras hemgjorda glass.
Svar på tråden Bröllopsresa till Turkiet, Side