Inlägg från: drömprinsensfru |Visa alla inlägg
  • drömprinsensfru

    Bruden avslöjat möhippan!

    När vi gifte oss för snart 2 år sedan så visste jag att det skulle bli möhippa eftersom en vän försa sig och sedan råkade jag se delar av ett sms från en av mina vänner till min man ( de har aldrig sms-kontakti vanliga fall) och fick då reda på datum och tid typ "lördag kl 1" eller likande och ja då fattade ju jag vad som var på gång.


    För att ge TS lite perspektiv så vill jag berätta att jag fick den hippa jag ville ha och nu 2 år senare har jag inga problem med att jag visste en del innan. Livet går vidare efter bröllop och hippa och det som kan verka superduperviktigt och väldigt "stort" just nu är kanske inte riktigt så viktigt i det stora hela.....


    Vissa saker kan verka jätteviktiga och nästan livsavgörande när man är mitt uppe i det men när man fått perspektiv på det och det hela är över så inser man ibland att det inte var sådär extremt viktigt som det kändes just då man var mitt uppe i det. Ens möhippa är exempel på sånt som kan verka sådär superviktigt just DÅ men i det långa loppet är det inte sådär livsavgörande superviktigt som man kan känna just DÅ.

Svar på tråden Bruden avslöjat möhippan!