• Äldre 29 Aug 21:31
    5568 visningar
    12 svar
    12
    5568

    Kostnad

    linda 86 skrev 2013-04-25 18:38:08 följande:
    Det är en dropp formad bukett med två olika sorters rosor hjärtan på tråd och något mer grönt till tärnorna är det buketter med ca 5 stora rosor och corsagen är rosor i brudnäbbens krans är det kvist rosor
    Hej :) Priserna på blommorna och hur mycket butikerna tar i arbetskostnad  varierar enormt mycket från butik till butik. Priserna sätts beroende på fraktkostnader, lokalhyra, löner och läge. Besöker du en välkänd butik i stockholms innerstad så är priset såklart mycket högre än vad de är i mindre orter osv. Så att jämföra priser är i stort sätt lönlöst, de är som att jämföra äpplen och päron.

    För att kunna jämföra priser rättvist så behöver man därför veta vart butiken ligger. Skåne och södra sverige ligger i regel betydligt lägre i priser än resten av landet pga att de är närmare att frakta. Mindre orter ligger oftast lägre i pris än exempelvis stockholm och göteborg pga bla lokalkostnader. Man behöver också veta vilken sorts blommor ni får för de priset ni anger. Priserna varierar enormt beroende på vilken sorts bukett och vilka blommor man väljer , man kan få en bukett för 100:- likväl som 5000:- beroende på vad man väljer. Hur avancerad buketten är att tillverka och vilka blommor som används. '

    De är tyvärr inte alla butiker som vågar ta ut arbetskostnad för de arbetet som  utförs och de kan skapa lite förvirring när de gäller priser . Dessa butiker ligger då vanligtvis mkt lägre i priser och detta kan ge en lite missvisande bild och de är ofta därför som priser kan variera mkt mellan butiker.

    Så därför är de väldigt väldigt svårt att jämföra priser då de finns så mycket som man måste ta hänsyn till och som kan påverka priset .

    Men Jag tycker att de priset du fått för de varor du beställt är ett helt normalt pris . Eftersom de är en droppformad brudbukett med enbart rosor som i regel kostar mkt mer än en rundbunden bukett och med rosor som är en lite dyrare blomma. Så tycker inte att du fått ett dyrt pris :)
Svar på tråden Kostnad