• tess

    Linköpingsbröllop 2014

    7 juni bokat 2014 för vår del.Har samma tanke när det gäller snygg bil att åka i, hittar jag en som jag gillar kommer jag absolut att fråga. Det kostar ju inget och man kan ju bara få ett nej  

  • tess

    amerika skrev 2013-07-10 17:56:22 följande: tess skrev 2013-07-09 22:46:03 följande: 7 juni bokat 2014 för vår del.Har samma tanke när det gäller snygg bil att åka i, hittar jag en som jag gillar kommer jag absolut att fråga. Det kostar ju inget och man kan ju bara få ett nej   Precis! De flesta är väl stolta över sina bilar och visar gärna upp dem och det är ju inget fyllegäng de ska köra....Vad hade ni tänkt för bil och har ni redan börjat kolla?Vi har inte börjat kika ännu, men något med tak blir det i alla fall så att man inte sabbar frissan eller hamnar i regnet. Själv föredrar jag häst och vagn men det är ju lite långsammare så det blir bil.

  • tess

    Amorica skrev 2013-07-12 16:41:46 följande:Hej Alla Linköpingsbrudar 2014!Jag vill bara tipsa er om att det kommer vara en stor bröllopsmässa i Galleria Gränden 19-20 okt. Hela Gränden kommer förvandlas till en brud, bal och festmässa. Det kommer inte bara vara butikerna som redan finns i Gränden utan det kommer finnas catering, tårtor, blommor, hår, brud/bal och festklänningar. Under dagen kommer det även vara ett flertal modevisningar. Med andra ord allt du kan tänka dig behöva till det kommande bröllopet. Det bästa av allt, mässan är helt gratis!  Toppen!! Tack för tipset, hade inte sett den infon ännu Bokar in direkt i kalendern.

  • tess

    Sörstad herrgård bokad och förmodligen kyrkan också. Har jag tur så får jag låna en superfin brudklänning, bara den passar i storlek. Frissören är bokad på HD32. Inte heller billig, men det verkar vara lika dyrt överallt. Hon får fixa sminket också. Superduktiga! Verkar som Maxi kan göra goda tårtor till ett av de billigaste priserna. Är det någon som har provat deras tårtor?Förhoppningsvis  är även bil fixat (om det inte krockar med någon större bilträff som väger tyngre än att skjutsa på bröllop). Vad har ni andra kikat på för fordon?

  • tess

    marolo skrev 2013-09-20 10:14:52 följande: Katarina skrev 2013-09-20 10:12:26 följande: Marolo: har du tittat på Slattefors magasin? man kan ju ha överdrag på stolarna så de blir vita!slatteforsmagasin.se/Slattefors_Magasin/Bildg... De var väldigt fin! Tack för tipset,  vet ni vad det kostar att hyra den? :)8500 från tors till sön tror jag de sa (+ ev måndag om det skulle behövas)

  • tess

    Hmmm.... mina "citat" blir inget vidare. Jag försökte skriva 8500 kr för slattefors (tors - sön)

  • tess

    Även om jag betalar moms och tull på klänningen så blir den billigare än i butik. Frågan är bra om de kan leverera eller inte.Jag har varit på  PartyWorld - rätt urplockat. Nyheter kommer in under hösten typ november om jag förstod rätt. Kollade även i Tannefors men hittade inget. Talade om att jag inte vill ha utan axelband och fick till svar att jag skulle ha slöja över axlarna. Kände med andra ord inte att jag fick allt för bra hjälp där (och hittade inget av intresse heller)  Vad hetter buktiken i Jönköping?  

  • tess

    Är det någon bröllopsmässa i Gränden på lördag?!? Verkar vara en mässa för cancer?! Har nog bara set datumet för mässan på denna sajt.

Svar på tråden Linköpingsbröllop 2014