• Moonlight83

    Linköpingsbröllop 2014

    Här är en till som planerar att gifta sig nästa år.Kommer dock hålla det enkelt då sambon avskyr att stå i centrum. Har ni någon bra koll på resturanger som har en avskild del/rum för ca13- 15 personer i Linköping?

  • Moonlight83

    Hoppar in här,vi bestämde oss på nyårs afton att vi ska gifta oss den 14 februari då vi firar 5 år som förlovade då och 2 veckor innan har vi varit tillsammans i 12 år.Så här blev det planering med kort varsel.Kommer bara ha de närmsta dvs föräldrar,syskon med respektive samt min farmor och farfar.Blir 14 personer.Mina föräldrar lagar maten och bjuder oss på det,kommer troligtvis vara hemma oss dem eller hemma hos oss och äta.Klänningen och tärnklänningen är beställda från ebay samt accecoarer och dekoreringsmatrial till dukningen.Tårtan gör jag själv då jag bakar på amatörnivå ,blommorna och fotografering får man i paketet.Kommer gifta oss i Gamla linköping som anordnar drop in vigsel på Alla hjärtans dag.

  • Moonlight83

    Hittade inga priser,vad fick ni betala marolo?


    marolo skrev 2014-01-06 22:08:04 följande:
    Om ni inte bokat fotograf än kan jag starkt rekomendera våran! Hon är jätteduktig och trevlig, ett jättebra pris också, vi hade våran provfotografering idag och har redan fått bilderna, hon är supersnabb, bara ett litet tips bland alla fotografer som finns där ute, jagfotograferar.com/ :)
  • Moonlight83

    Såg priserna nu när jag satt vid datorn,fick inte fram det när jag surfade via mobilen.Ahh ni gifter er samma dag ja då blir det ju svårt kanske ;)

  • Moonlight83
    marolo skrev 2014-01-17 09:54:13 följande:
    men det kan kanske bli lite svårt att boka henne eftersom vi gifter oss på samma dag Flört men det beror på vilken tid ni ska ha eran vigsel såklart
    Vi har inte fått tiden för bröllopet ännu då det är drop in bröllop.Men kommer ev på en tid redan innan.Vilken tid har ni fotografen?
  • Moonlight83

    Jag ska kolla lite på de 4 bröllops butikerna i stan på lördag.Ser att ingen skrivit något om festyran i tannefors, för visst säljer de klänningar fortfarande och inte bara uthyrning?Har ju beställt en klänning från Kina men är livrädd att den inte ska hinna fram i tid.Har ju 17 vardagar kvar och lite än 3 veckor till bröllopet och klänningen skickades med express frakt från Kina i går så hoppas hoppas.Har fått ett spårningen så jag kan hålla koll på paketet hela vägen.

  • Moonlight83

    Åhh så spännande klänningen jag beställt från kina har nu nått Tyskland på mindre än 2 dagar.Hoppas den landar i Sverige i veckan som kommer.Hopps hoppas det passar nu bara och motsvarar förväntningarna.Annar sblir det lite kris med bara 3 veckor kvar.Ska kolla lite i stans butiker i förebyggande syfte om något får fel med den första.

  • Moonlight83

    Funderar på Maxi eller tannefors.Vill ha två  vita hjärtformade tårtor som jag ska dekorera självmed massor av rösa rosor som jag köpt rör till som man trär in i tårtan ;)

  • Moonlight83

    Jag är alltid den som bakar tårtor när folk fyller,gifter sig ,har dop osv.Men sambon har förbjudit mig då han känner mig och vet hur stessad jag kommer bli.Så kommer faktiskt beställa vanliga princesstårtor  eller opera tårta kanske det heter då det är sylt i,men hjärtformade i stället för runda och med vit marsipan.Men kommer jag köpa 24 rösa rosor och kommer sätta 12st på vardera då de symboliserar våra 12 år tillsammans.Har köpt rör som man trär i roskaftet i så roses nuddar inte tårtan.Sedan ska jag lägga dit två ringar på ena tårtan och skriva dit våra namn. Sen vet inte sambon om det men jag hittade lego brudpar att sätta på den andra tårtan.Han har alltid varit legofräst och någonstanns på bröllopet måste det ju finnas lite av honom med ;) 

    Kommer ni ha lösnaglar? Vart ska ni gå och vad kostar det.Går fortfarande i valet och kvalet då jag jobbar i vården så de måste av typ da 3.

  • Moonlight83

    Nu börjar man bli nervös, i övermorgon är det dags.Enligt väderkartan ska det vara sol efter lunch på fredag så är väl bara att hålla tummarna för att det stämmer.

  • Moonlight83
    Marianne03 skrev 2014-02-17 23:08:54 följande:
    Tänkte tipsa om en underbar bröllopsfotograf i Linköping som fotat min väninnas dotters bröllop - emmawatsonphotography.com! Prisvärd och genomtrevlig!
    Emma fotade mitt bröllop i fredags och de första bildern vi fick var underbara.Själva fotograferingen gick jättebra och både jag och min numera man var jätte nöjda.Nu inväntar vi bara resterande bilder och hoppas de är minst lika bra som smakproven vi redan fått redigerade.
Svar på tråden Linköpingsbröllop 2014