• Sås till buffé?

    Lör 13 apr 2013 20:51 Läst 2875 gånger Totalt 8 svar
    Visar endast inlägg av Pillan - Visa alla inlägg
  • Lör 13 apr 2013 20:51 #1

    Du skriver att ni vill ha varm sås och det har jag inte något bra förslag på. Men vi ska också ha buffé för 75 personer. Kommer ha fläskfilé, lax, kycklingpaj, pastasallad, potatis och lite andra tillbehör. Till detta kommer vi ha paresanostcreme (kesella, philadelphiaost, parmesanost) och kall basilikasås (Philadelphia, basilika, gräslök, vitlök och cremefraiche).

  • Mån 15 apr 2013 21:46 #3

    Tror du inte den blir godare om man värmer på den på spisen? Kan du inte ha sånna underlägg som man värmer i micron för att hjälpa till att hålla värmen?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll