• Sås till buffé?

    Lör 13 apr 2013 20:34 Läst 2865 gånger Totalt 8 svar
    Visar endast inlägg av Hotlena - Visa alla inlägg
    Hotlen­a
    Återställ
    Lör 13 apr 2013 20:34

    Hur tusan ska man göra med sås när man har buffé för 75 personer? Vi har fläskfilé, kycklingfilé och lax som köttalternativ. Potatissallad och potatisgratäng bland annat som tillbehör. Vi hade gärna vilja ha någon varm sås men hur ska man göra? Det blir ju enorma mängder sås om det ska räcka till alla! Köpa färdig kall sås (typ rydbergs bearnaise) känns dyrt då det ju också behövs stora mängder och alla gillar ju inte bea så det känns inte som om det räcker med ett alternativ... hur har ni andra som har buffé? Hjälp snälla!

  • Hotlen­a
    Återställ
    Mån 15 apr 2013 21:29 #2

    Jag tänker lite att om man gör iordning såsen innan och värmer i micron eftersom. Det kanske kunde funka? Har en jättegod enkel whiskeysås som man kanske skulle kunna ha. Men den måste ju vara varm och hållas varm...

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll