Inlägg från: Larssonmaria86 |Visa alla inlägg
  • Larssonmaria86

    Skånebröllop 2014

    Vi var också på Stiliga Högtidskläder idag och håller verkligen med dig om den underbara servicen! Vi kom vid halv ett (dem brukar ju stänga 15.00 men skulle stänga tidigare p.g.a. mässan) och kände oss lite småstressade men han som hjälpte oss var helt fantastisk och vi var där till tjugo i två så vi måste precis missat varandra ;) Vi kände oss så väl omhändertagna och han hade så många bra tips! Kan verkligen rekommendera dem :)

  • Larssonmaria86

    Ja tärnklänningarna har varit ett stort problem för mig med, har tre olika tärnor och alla i olika storlekar (vill då inte att dem ska ha samma klänning för alla kommer inte se bra ut i den). Så tärnorna har själva fått välja klänningar som dem passar i men mina krav var att dem skulle vara långa och i ljusa färger. Den ena tärnan har redan köpt sin klänning och det blev en från Nelly.com (jättefin)! Dem andra två ska beställa från Dinobridals.com och de ska vi göra nu i veckan :)

    Tyckte när vi kollade runt i bröllopsbutiker i Malmö så var alla klänningar så dyra, över 2 000 kr och då jag ska betala dem var jag inte så sugen på det priset :P
    Hade jag kunnat sy hade jag nog absolut gjort det, då blir dem ju precis som man vill och kan se till att den passar tärnan perfekt :)

Svar på tråden Skånebröllop 2014