Inlägg från: LillaCaroline |Visa alla inlägg
  • LillaCaroline

    Skånebröllop 2014

    Hej! Vad roligt med en Skåne-grupp! Jag och min blivande gifter oss i slutet på maj, förlovade oss den 24 juli i år. Fler som gifter sig inom ett år?Vi kommer att ha vårt bröllop i en festlokal utanför Landskrona som är bokad, kyrkan är bokad.  Tärna och bestman är klara, toatmadame klar. Maten är planerad och tårtan likaså. Brudgummens syster gör tårtan. Gästlistan är klar, kommer att skicka ut inbjudningarna i början av januari. Dom ska tillverkas först, av mig och en god vän! Ringarna har vi varit och tittat på, ska beställas om ett par veckor. Min man ska ha två och jag tre!Klänningen är ett större problem, kommer nog att beställa på nätet. Jenjenhouse.com men vill ut och prova modeller i någon affär.Någon som kan tipsa om bra affärer runt malmö/lund området?Vad har ni för budget? Vi är ca 70 pers, och har en budget på 70-80 tusen!Kram på er!                

  • LillaCaroline

    Traditionellt och traditionellt, mer att vi båda två har tanken: har man förlovat sig är det steg ett, gifta sig är nästa naturliga steg så varför vänta! Förhoppningsvis kommer det barn i ett senare skede. Nej, hans syster är inte konditor. Men hon gör en fantastisk tårta som vi har valt att ha på vårt bröllop. En enklare inte så prålig tårta! :)  Jag kommer att få en ring i morgongåva, och den fick jag vara med och välja. Därför antalet, det blir min släta förlovningsring, en smal ring med många små briljanter (morgongåva) och sist en solitär briljant. Min blivande kommer att ha två släta guldringar.Jag har beställt två balklänningar från jenjenhouse.com och de har varit bra, har fått göra några små justeringar. Men genom att köpa brudklänningen därifrån sparar man in minst 6000-7000 kr. Och de kan man lägga på annat! ;)Hur kommer era inbjudningar att vara? Och när skickar ni ut dom?Kram!      

  • LillaCaroline

    Wiieee! Nu är det mindre än 5 månader kvar! :)
    Ringarna är köpta, klänningen är beställd, inbjudningskorten skickas ut imorgon efter några dagars pysslande.
    Det vi har kvar är nog hur vi ska komma från kyrkan till festlokalen, smycken till mig, blommor, vigselprogram och festprogram.
    Hur går det för er andra? :)

Svar på tråden Skånebröllop 2014