Inlägg från: Lindatamminen |Visa alla inlägg
  • Lindatamminen

    Skånebröllop 2014

    Hej linda heter jag och ska gifta mig med min sambo calle i juli 2014. Vi bor i simrishamn och ska gifta oss här men kyrkan är inte bokad än. Men däremot är lokalen ;) som blev tranåsgården i Skåne Tranås!! Planeringen går framåt men finns så mycket så det blir svårt;) Toppen bra med en tråd för oss i Skåne!!

  • Lindatamminen

    ESW skrev 2013-09-01 07:49:15 följande: Lindatamminen skrev 2013-08-30 09:02:07 följande: Hej linda heter jag och ska gifta mig med min sambo calle i juli 2014. Vi bor i simrishamn och ska gifta oss här men kyrkan är inte bokad än. Men däremot är lokalen ;) som blev tranåsgården i Skåne Tranås!! Planeringen går framåt men finns så mycket så det blir svårt;) Toppen bra med en tråd för oss i Skåne!! Linda, är det St Nikolai du funderar på? Vilken präst ska ni ha? nej vi kollade runt och till slut valde vi stiby kyrka och vi hoppas på jonas alnervar har ni tänkt??   

  • Lindatamminen

    hej..linda heter jag och ska gifta mig med min m2b i juli 2014 i Simrishamn :) vi bor här nere oxå..vigslen kommer ske i stiby kyrka och festlokalen blev tranåsgården i skåne tranås..det är väll det som vi har helt hundra bokat och gästlistan är klar.. färgtema är nästan helt klart och cateringen med, väntar bara på lite mer info vad det kostar osv......OCH förstås har jag hittat min kläning!!!!nu bara lite planering kvar            

  • Lindatamminen

    a ring on my finger skrev 2013-10-02 23:00:33 följande: Lindatamminen skrev 2013-10-02 22:42:58 följande: hej..linda heter jag och ska gifta mig med min m2b i juli 2014 i Simrishamn :) vi bor här nere oxå..vigslen kommer ske i stiby kyrka och festlokalen blev tranåsgården i skåne tranås..det är väll det som vi har helt hundra bokat och gästlistan är klar.. färgtema är nästan helt klart och cateringen med, väntar bara på lite mer info vad det kostar osv......OCH förstås har jag hittat min kläning!!!!nu bara lite planering kvar             Åh är du redan klar med din klänning? Jag står fortfarande och stampar med typ 50 klänningar i huvudet. Måste åka iväg och prova snart så att jag iaf kommer fram till vad jag passar i.japp kände om jag inte bestämmer mig så hittar jag hundra till:)vårat färgtema är gammel rosa och grönt:) 

  • Lindatamminen

    hej! har oxå stått still i planeringen men ska beställa inbjudningskort efter nyår:)men annars har vi nästan allt klart!! tror jag dock:) men listan bockas av iaf.ska även bara sy upp min klänning då den är förlång :)         

  • Lindatamminen

    Den 26/7 blir jag fru😊 Vi kollade oxå esperöds men blev för långt från kyrka.... Nu längtar jag har dock massor kvar att fixa svåraste är att hitta saker nära simrishamn...

  • Lindatamminen
    Caledonia skrev 2014-06-01 22:08:06 följande:

    Vårt fantastiska bröllop var igår och dagen var magisk!

    Jag har inga egna bilder ännu, men det finns några fina på vår fotografs fb-sida det är tex vi på omslagsbilden!

    www.facebook.com/photoanddesire


    ett stort grattis:)
    jag har 2 månader kvar till min stora dag:)

Svar på tråden Skånebröllop 2014