• ESW

    Skånebröllop 2014

    Hej,
    Min fästman och jag gifter oss den 7 juni i Simrishamn där jag kommer ifrån. Han är från USA.
    Vi har inte kommit så långt i planeringen som vi hade hoppats för stället vi först valt för festen visade sig vara väldigt oseriösa. Nu verkar det ändå fixa sig och vi kommer förhoppningsvis ha festen på en resturang vid havet.
    Vi är lite osäkra på om vi vill gifta oss i kyrkan eller utomhus.
    Något som är bestämt är iallafall att vi ska ha blått tema, så nu har jag köpt ett par blå pumps :) 

  • ESW
    Lindatamminen skrev 2013-08-30 09:02:07 följande:
    Hej linda heter jag och ska gifta mig med min sambo calle i juli 2014. Vi bor i simrishamn och ska gifta oss här men kyrkan är inte bokad än. Men däremot är lokalen ;) som blev tranåsgården i Skåne Tranås!! Planeringen går framåt men finns så mycket så det blir svårt;) Toppen bra med en tråd för oss i Skåne!!
    Linda, är det St Nikolai du funderar på? Vilken präst ska ni ha? 
  • ESW
    Lindatamminen skrev 2013-09-04 22:24:39 följande:
    ESW skrev 2013-09-01 07:49:15 följande: Lindatamminen skrev 2013-08-30 09:02:07 följande: Hej linda heter jag och ska gifta mig med min sambo calle i juli 2014. Vi bor i simrishamn och ska gifta oss här men kyrkan är inte bokad än. Men däremot är lokalen ;) som blev tranåsgården i Skåne Tranås!! Planeringen går framåt men finns så mycket så det blir svårt;) Toppen bra med en tråd för oss i Skåne!! Linda, är det St Nikolai du funderar på? Vilken präst ska ni ha? nej vi kollade runt och till slut valde vi stiby kyrka och vi hoppas på jonas alnervar har ni tänkt??   
    Vi tänkte också först Jonas Alner men när vi fick veta att det precis börjat en präst som är från USA i Simrishamn tyckte vi det passar bäst då min pojkvän är från USA.

    Var ska du fixa ditt hår? De enda jag lyckats hitta är LUGG i Tomelilla för de jag ringt till i Simrishamn kunde inte göra bruduppsättningar. 
  • ESW

    Är det någon av er som känner till en bra frisör i Simrishamn, Ystad eller Tomelilla som gör håruppsättningar? De jag ringt runt till säger antingen nej för att de inte kan göra uppsättningar, eller så säger de ja men kostar skjortan!

  • ESW

    Några jag frågat vill ha runt 3000, det känns som väldigt mycket för en håruppsättning som ska vara ganska enkel.

  • ESW
    EmmaAndy skrev 2013-09-23 22:29:29 följande:
    Hur mycket är "kostar skjortan"? ;) En duktig frisör får man ju betala en del för.. Men om du säger en priskategori som du tycker är lagom, så kanske jag kan hjälpa dig med tips :)

    Nu blev det dubbla inlägg, förlåt för det :) runt 2000 känns rimligt. Några jag frågat vill ha runt 3000 och det känns som för mycket. Skicka gärna tips :)
  • ESW
    a ring on my finger skrev 2013-09-24 09:47:03 följande:
    I Helsingborg hos en bra frisör (inte de mest hypade salongerna men en respekterad och välbesökt salong) fick jag pris 795:-/timme.
    En enkel frisyr räknade hon ca en timme och en mer avancerad runt två timmar.
    Det tycker jag låter som ett bra pris!
  • ESW

    Vi ska ha blått färgtema. Mina skor är blå, buketten kommer att vara blå, hans slips, tärnans klänning och sedan några av dekorationerna. Men jag vill inte att det ska se överdrivet ut så vi mixar in lite vitt också.

  • ESW

    Jag ska också gå på bröllopsmässan och det var bra att du skrev det med att utställarna inte verkar veta om tidsbeställningen. Kanske är det annorlunda i år men funktionen verkar konstig då man inte får någon bekräftelse på den tid man bokat.

Svar på tråden Skånebröllop 2014